Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å installere OpenOffice på SUSE Enterprise 11

Postet av : Annika Hultén

SUSE Enterprise 11 er en kommersiell versjon av den frie OpenSUSE Linux operativsystem, eid av Novell. Enterprise Edition er en bedrift som er utviklet for å være intuitive, for å være stabile og til å gi raske teknisk support for sine brukere. Som alle Linux-distribusjoner, har SUSE Enterprise tilgang til en overflod av fri programvare, alt fra multimedia til programmering. OpenOffice er en gratis kontorpakke, sammenlignes med Microsoft Word, som kommer med en tekstbehandler, regneark, database management, multimedia presentasjon og et tegneprogram. Du kan installere OpenOffice fra SUSE Enterprise 11 DVD og har tilgang til disse programmene

Du trenger:.
SUSE Enterprise 11 DVD


en
Sett inn. . din SUSE DVD i datamaskinen din. Åpne Yast og velg "Software Manager. " Trykk "Ctrl" og "R" å gå inn Repositories. Klikk "Legg til", velg "DVD" fra menyen og klikk "Next".
To.
Klikk "SUSE DVD" i drop-down menyen og klikk "OK. " Dette legger installasjonen DVD til SUSE Enterprise software repositories. Dette bringer deg tilbake til Repositories skjermen.
tre.
Type "OpenOffice" i søkefeltet og trykk "Enter. " Velg søkeresultatet "OpenOffice_org" og klikk på "Accept"-knappen nederst til høyre på skjermen. Dette installerer OpenOffice på maskinen din. For å få tilgang til den, klikker du på "Start"-menyen og velg "Programmer".

Previous:nothing
Next:problemer med itunes 8 i windows
Anbefalte artikler

Copyright © 2011