Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan bruke Shutterfly uploader fra iPhoto

Postet av : P-O Lennartsson

Den Shutterfly Express opplasteren lar deg laste opp bilder til Shutterfly fra datamaskinen. Du kan bruke opplasteren å laste opp bilder fra iPhoto-biblioteket på en Mac datamaskin til Shutterfly kontoen. Du kan velge individuelle bilder, et fotoalbum eller en hel hendelse for å laste opp
en
Dobbeltklikk på "Shutterfly Express Uploader" ikonet i "Programmer"-mappen.
to.
Klikk på "Legg til bilder" knappen i vinduet opplasteren. Utvid "Media"-kategorien i panelet på venstre side av pop-up vinduet og klikk på "Pictures. "Din iPhoto-biblioteket åpnes i vinduet.
Tre.
Klikk på de enkelte bilder du vil laste opp, holde nede" Command "tasten for å velge flere bilder. Eventuelt kan du klikke på på "Events" kategorien og klikker på en hendelse eller flere hendelser. Du har også muligheten til å klikke på en av fotoalbum oppført i biblioteket. Trykk "Select" knappen når du er ferdig med å gjøre valg.

4.
Skriv inn din e-postadresse og passord i Shutterfly login-skjermen på høyre side av vinduet. Trykk på "Logg inn" knappen.
Fem.
Velg om du vil laste opp bilder til et nytt eller eksisterende album. Hvis det er et nytt album, skriv inn et navn for albumet i tekstboksen. Velg ønsket opplastingshastigheten.
6.
Trykk på "Last opp" knappen. En status vinduet vil vises med gjenstående tid.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011