Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du deler vinduer med et passord

Postet av : Jonathan Nyberg

Nettverk er en flott måte å dele filer mellom brukere, men noen ganger vil du kanskje legge en viss beskyttelse. Når du deler Windows-filer, kan du slå på passordbeskyttet deling. Med passordbeskyttet deling slått på, vil nettverket brukere må oppgi et passord før de kan få tilgang til delte filer og mapper. Dette er satt opp i Nettverks-og delingssenter
en
Klikk "Start", deretter "Control. . Panel. "
to.
Type" nettverk "i søkefeltet øverst til høyre på Control Panel. Trykk Enter.
Tre.
Klikk "Network and Sharing Center" og deretter velger du "Endre avanserte innstillinger for deling. "
Fire.
Klikk nedover pilen ved siden av nettverket som du tilhører.
fem.
Klikk på "Slå på passordbeskyttet deling. " Klikk "Lagre endringer. " Du vil da bli bedt om å angi administratorpassordet. Når du har skrevet det, vil andre nettverksbrukere krever en konto på datamaskinen for å kunne få tilgang til Windows-delte filer og mapper.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011