Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

windows xp oppgavelinjealternativer

Postet av : Jan-Olof Stoor

Windows oppgavelinjen er et system verktøylinje som er en viktig funksjon i Windows-operativsystemer som Windows XP, Vista og 7. . Oppgavelinjen gir brukerne enkel tilgang til "Start"-menyen og lister for tiden åpne programmer og vinduer. En melding som kalles systemstatusfeltet vises på høyre side av oppgavelinjen. Den inneholder linker til elementer som nettverkstilkoblinger, anti-virus programvare og lydinnstillinger. Du kan justere hvordan oppgavelinjen ser ut og fungerer ved å endre flere innstillinger alternativer.

oppgavelinjen Posisjon og Størrelse

En av de mest grunnleggende oppgavelinjen i Windows XP er størrelsen og plasseringen av oppgavelinjen. Standard plassering av oppgavelinjen er på bunnen av skjermen og standard størrelse for en rad av ikoner i systemstatusfeltet. Ved å klikke på oppgavelinjen, og deretter dra musen til sidene eller toppen av skjermen, kan oppgavelinjen settes til sidene eller toppen av skjermen. Størrelsen på oppgavelinjen kan endres ved å klikke på kanten av oppgavelinjen, holde nede museknappen, og deretter dra musen opp eller ned. Utvidelse av oppgavelinjen kan du se flere elementer i systemstatusfeltet og viktigste oppgavelinjen området på en gang, men det vil bruke opp mer av skjermens plass på skjermen.

Låsing av Oppgavelinjen

Låsing oppgavelinjen er et alternativ som hindrer oppgavelinjen blir flyttet eller endret størrelse. Hvis du velger dette alternativet vil forhindre at du utilsiktet justering oppgavelinjen posisjon eller størrelse mens du bruker den. Høyreklikk på "Start"-knappen, velg "Properties", velg "Oppgavelinje"-fanen, sjekke "Lås oppgavelinjen" boksen og klikk "OK" for å sette dette alternativet.

Auto-skjule oppgavelinjen

Auto-skjule oppgavelinjen er et annet alternativ i oppgavelinjen kategorien. Auto-skjule oppgavelinjen vil føre til at oppgavelinjen til å forsvinne når musen ikke er i nærheten av oppgavelinjen. Når dette alternativet er aktivert, vil oppgavelinjen pop-up så snart du beveger musen til stedet der oppgavelinjen vanligvis vises.

Oppgavelinjen Window Priority

"Behold oppgavelinjen over andre vinduer" er et annet alternativ oppgavelinjen. Dette valget vil gjøre oppgavelinjen alltid vises på toppen av vinduer som ellers kan dekke det.

Verktøylinjer

Verktøylinjer er ekstra verktøy som kan legges til oppgavelinjen for bekvemmelighet. For eksempel, legger til "Address" verktøylinje en adresse linje til oppgavelinjen som kan brukes til å skrive i Web-adresser direkte i oppgavelinjen. Du kan også bruke "adresseverktøylinje å legge inn kommandoer som du vanligvis skriver inn i" Run "tekstfeltet. Høyreklikk et tomt område på oppgavelinjen, pek på" Verktøylinjer "og deretter klikke på en av verktøylinjen listet til aktiverer verktøylinjen.

Previous:nothing
Next:hvordan du deler vinduer med et passord
Anbefalte artikler

Copyright © 2011