Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva er filendelsen. DSG?

Postet av : P-O Lennartsson

. Uidentifisert DSG-filer på datamaskinen din kan være del av et populært spill, eller en komponent av en proprietær infrastruktur eller medisinsk programvarepakke

Doom Save Game

"Doom"-den første-person shooter fra id Software-er den eneste kjente mainstream bruk av en DSG filtypen. . I dette tilfellet, "DSG" står for Doom Save Game. The. DSG filer som er opprettet av "Doom" spillet inneholder informasjon om din nåværende posisjon, helse, utstyr, etc. , Slik at du kan laste inn spillet på et senere tidspunkt.

Medical Software

Mange medisinske programvarepakkene er svært tilpassede, proprietære systemer. Dette betyr at deres interne arbeid, inkludert filtyper, ikke er bredt publisert. I slike tilfeller kan akronymer og forkortelser være en god måte å dekonstruere logiske filtyper. Hvis du arbeider med medisinsk eller vitenskap programvare, kan en. DSG-fil representerer data relatert til dose, desulphogypsum eller desmoglein.

IT Infrastruktur

Utviklere av anstendighet IT-infrastruktur-systemer kan også stole på akronymer eller forkortelser å opprette logiske fil utvidelser. Betegnelse, direkte stream betegnelse, data system gruppe og design systemer gruppen er alle muligheter for. DSG filtypen.

Skrivefeil

Det er også verdt å merke seg at å endre en filtype er like enkelt som å endre et filnavn. Alle brukere kan gjøre det. Noen har til hensikt å skape en felles. DAT-filen bare trenger å være en nøkkel ut til å ende opp med en feilaktig navngitt. DSG-filen i stedet.

Future Bruker

Det finnes ingen standard for å lage nye filtyper. Med ny programvare skapes hele tiden, er det meget mulig at. DSG utvidelse vil se nye bruksområder i framtiden.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011