Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne navexcel gratis

Postet av : Annika Hultén

NavExcel er et adware program som installeres på datamaskinen og starter hver gang du starter datamaskinen. Når den er gjennomført, kaprer den nettleseren ved stadig vise irriterende pop-up reklame og viderekobler nettsøk til tredjeparts annonsør nettsteder. Det kan velges og installeres manuelt, men de fleste ganger, installerer det diskret uten ditt samtykke. Fjerner denne irriterende programmet helt fra maskinen systemet kan gjøres raskt uten å kjøpe noe adware fjerning programmer.
en.
Klikk på Windows "Start"-knappen. Klikk "Kjør" og skriv inn "% SystemRoot% \ system32 \ restore \ rstrui. exe" (uten anførselstegn), og klikk deretter "OK. " Klikk "Opprett et gjenopprettingspunkt" på "Velkommen til Systemgjenoppretting Side" og klikk "Next". Skriv inn et navn på gjenopprettingspunkt, og klikk "Opprett". Klikk på "Close". Dette vil sikkerhetskopiere registret og systemet.
to.
Klikk på Windows "Start"-knappen, og klikk "Run. " Skriv inn "regedit" (uten anførselstegn) og klikk "OK" for å åpne registret vinduet.
Tre.
Klikk på "HKEY_CURRENT_USERS"-mappen på venstre panel og klikk på "Software". Høyreklikk på "NavExcel Ltd" og klikk "Slett".
Fire.
Klikk på "HKEY_LOCAL_MACHINE"-mappen på venstre panel og klikk på "SOFTWARE". Høyreklikk på "NavExcel" og klikk "Slett".
Fem.
Klikk på "HKEY_LOCAL_MACHINE"-mappen på venstre panel og klikk på "SOFTWARE. "Klikk" Microsoft "og klikk" Windows. "Klikk" CurrentVersion "og klikker Avinstaller. " Høyreklikk på "NavHelper" og klikk "Slett. " Lukk regiistry
6.
Klikk på Windows "Start"-knappen, og klikk på Klikk "Søk etter filer og mapper" på venstre panel
7
Søk etter og slett følgende fil "Søk". . . :
nhelper. dll
8
Dobbeltklikk på "Min datamaskin" på skrivebordet og dobbeltklikk på C:. . . drive Dobbeltklikk på "Program Files"-mappen Høyre- Klikk på "NavExcel"-mappen og klikk "Slett. "Høyreklikk" NavExcel Search Toolbar "og klikk" Slett ".
9.
Tømme papirkurven for å fullføre fjerningen.

Tips og Advarsler


  • Det er alltid viktig å sikkerhetskopiere registeret og datasystem slik at i tilfelle uhell du sletter en viktig fil, kan du gå tilbake til din gjenopprettingspunkt.
    
    Copyright © 2011