Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å forberede seg på en datamaskin reparasjon test

Postet av : Magnus Ekblad

Det er mange datamaskinen sertifiseringer å vise potensielle arbeidsgivere og kunder at du er i stand til å utføre datamaskin reparasjon. Bestått eksamen som skjenke disse sertifiseringene forbedrer din CV og gjør deg mer sannsynlig å finne arbeid, muligens med en høyere lønn. Du kan gjøre mange ting for å forberede seg til disse eksamenene
en
Les hva du kan finne. . knyttet til eksamen du har tenkt å ta. Hver sertifisering eksamen leveres med læremateriell, men det er et vell av annen informasjon tilgjengelig. Besøk på biblioteket, søke på Internett og lese magasiner viet til datamaskinen reparere.
To.
Ta praksis eksamener. Du kan kjøpe bøker fylt med praksis tester, men Internett tilbyr fri praksis eksamener for de fleste sertifiseringer til de som er villige til å se.
Tre.
Research ny datateknologi som de blir tilgjengelige. Selv om dette ikke kan være et krav på hver test du tar, er datamaskinen feltet i stadig endring. En tekniker skal være kjent med nye enheter og teknologier som alltid blir løslatt. Blogger og datablader er gode kilder til informasjon.
Fire.
Praksis når det er mulig. Ta datamaskiner fra hverandre og sette dem sammen igjen. Infisere en maskin med så mange virus og spyware-programmer som du kan, og så prøve å fjerne dem. Formatere harddisken og installere operativsystemet. Det er ingen erstatning for hands-on trening.
Fem.
Form en studiegruppe. Quiz hverandre på fakta at du trenger å vite. Skape problemer på datamaskiner, bytte dem og se om du kan fikse dem. Diskuter metoder og ressurser, og lære så mye fra de andre som du kan. Det er spesielt nyttig å arbeide med mennesker som har tatt eksamen før og vet hva du kan forvente.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011