Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan finne en manglende itunes bibliotek

Postet av : Camilla Näslund

En iTunes Library-filen inneholder generell informasjon om alle sangene i iTunes-biblioteket lagret i en enkelt datafil. Hvis du ved et uhell flytter eller slette denne filen, neste gang du åpner iTunes, vil du bli møtt med en tom skjerm i motsetning til alle dine favoritt sanger. Så lenge du er sikker på at du ikke har slettet den filen og det er bare blitt tilfeldigvis blir flyttet, kan du finne det igjen på noen få sekunder
en.
Klikk datamaskinens "Start"-menyen. Herfra velger du "Søk" alternativet.
To.
Type "*. xml" i søkefeltet (uten anførselstegn) og trykk "Enter"-tasten. ". Xml" er filen forlengelsen av iTunes-biblioteket filer, og "*" angir til datamaskinens søket verktøy som du vil finne alle tilgjengelige filer med den filtypen uansett hva de heter.
Tre.

Høyreklikk den aktuelle filen i søkeresultatene, og velg "Åpne innholdsmappe. "Dette vil åpne katalogen der filen for tiden bosatt i et nytt Windows Utforsker-vindu. Herfra kan du lage et notat til katalogen av filen og enten flytte den tilbake til der det er ment å være eller peke iTunes til den nye sted for å gjenopprette biblioteket.

Previous:hp pavilion datamaskinen feilsøking
Next:nothing
Anbefalte artikler

Copyright © 2011