Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

usb 1.1 problemer

Postet av : Jan-Olof Stoor

Computer teknologiutviklingen raskt, og mange mennesker ikke bry seg med å opprettholde et oppdatert system. Forbigått av high-speed USB (USB 2. 0), full-speed USB (USB 1. 1) er eldre teknologi, men fortsatt i bruk i dag. Overgangen fra full fart til høy fart var glatt, fordi USB 1. 1-porter er kompatibel med USB 2. 0-utstyr, men dataoverføringshastigheter er bare økt når en USB 2. 0-enhet er koblet til en USB 2. 0-port på den andre enden. Full-speed USB er blitt foreldet på grunn av sin lavere dataoverføringshastighet. USB 2. 0 har blitt standard for PC og Mac i stedet for større filstørrelser og økt etterspørsel etter media innen dataverdenen

Betydning

Dagens dataverdenen består av gigabytes -. Megabytes ikke-så hvis du har en gammel datamaskin med USB 1. 1 og du ønsker en ny 500 GB ekstern harddisk stasjon (med en USB 2. 0-grensesnitt), vil enheten ikke utfører tilfredsstillende, spesielt hvis du har å gjøre med store mengder data, som video-filer eller mp3 samlinger. Hva ville ta 2 timer å overføre med USB 1. 1-tilkobling, vil ta 3 minutter ved bruk av USB 2. 0.

Dataoverføringshastigheter

Microsoft og partnere utgitt USB 1. 1 i 1997, som er i stand til å overføre data ved 12 Mbps (1 MBps). I april 2000 nådde USB 2. 0 hyllene og ble klokket til 480 Mbps (40 MBps). USB 3. 0 er under utvikling og så langt er 10 ganger raskere enn USB 2. 0, clocking på 1 GB per 3,3 sekunder (400 Mbps). Det er 400 ganger raskere enn USB 1. 1

Webkameraer:. Full-Speed vsHigh-Speed USB

Opprettelsen av USB 2. 0 har ført til en dramatisk økning når det gjelder kvaliteten på multimedia enheter som nettkamera. Den økte båndbredden til USB 2. 0 gir en klarere og mindre hakkete bilde i motsetning til den lave rammen priser og dårlig oppløsning på bilder produsert av kameraer med USB 1. 1-tilkobling. Med en USB 2. 0 web cam, det er en mer sømløs samhandling mellom brukere.

Expert Insight

Hvis du har en gammel maskin med kun USB 1. 1 installert og vil ha tilgang til den økte båndbredden som USB to. 0 gir, et PCI-kort med fire USB 2. 0-porter er din beste løsningen. Pass på å kjøpe et kort med et standard PCI-tilkobling fordi eldre datamaskin mest sannsynlig ikke støtter nyere PCI-grensesnitt. USB 2. 0 krever bare Windows 95, så mest sannsynlig at du ikke trenger å oppgradere operativsystemet. Newegg. com er en flott online elektronikk butikken for disse enhetene, og vanligvis gir anmeldelser fra kunder og billigere priser enn de ledende forhandlere.

Betrakt en USB-hub

Hvis du nylig har oppgradert datamaskinen til å erstatte USB 1. 1 til USB 2. 0, har du sikkert lagt merke til den økte ytelsen mellom eksterne enheter og PC, men du kan snart innse at du vil trenge flere porter for å håndtere alle eksterne enheter du trenger. En enkel løsning er å kjøpe en USB 2. 0 hub, som i hovedsak blir en havn i to eller fire. En sannsynlig konfigurasjonen kan inkludere en datamaskin med fire porter som er okkupert av en mus, tastatur, flash-stasjon og deretter en USB-hub. Deretter kan du koble til flere enheter som eksterne harddisker og nettkamera.

Previous:nothing
Next:nothing
Relaterte artikler
Anbefalte artikler

Copyright © 2011