Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å reparere data i en korrupt excel-fil

Postet av : Jan-Olof Stoor

Microsoft Excel er en virkelig kraftpakke som kan brukes med like enkelt for komponering shopping lister som også å gjennomføre økonomiske analyser. Når Excel-filer bli skadet på grunn av utilsiktede system driftsstans eller andre årsaker, vil Avansert Excel Repair tillate deg å lykkes reparere data i den korrupte filen
en.
Excel spesialiserer seg på å la deg organisere, redigere og analysere data som kan ordnes i lister eller tabeller. Ved hjelp av regneark, kan du holde orden på DVD i din personlige filmsamlingen eller planlegge en reiserute for din neste tur. Imidlertid ligger den reelle makten i Excel i sin evne til å knase store stabler av tall. Mange små og store bedrifter og institusjoner bruke Excel til å registrere finansielle data som salgstall eller årlig inntjening og vitenskapelige data som medisinsk diagrammer eller eksperimentell observasjoner. Når du skriver inn rådata, har Excel en rekke data-og diagram-lage verktøy som lar deg analysere data, samt forstå og presentere resultatene. Med andre ord, kan Excel være så enkelt eller så avansert som du vil den skal være.
To.
Svært ofte, få Excel-filer skadet på grunn av hyppige programvare krasjer, uhell system driftsstans, media korrupsjon eller virus korrupsjon. Når du prøver å få tilgang til en korrupt Excel-fil du vil vise feilmeldingen "Filen kan ikke åpnes". Excel er derfor advarer deg om at filen du prøver å åpne, er skadet og åpner ikke det. En rask løsning er å bruke "Åpne og reparer alternativet. Dette vil instruere Excel til å utføre de nødvendige korreksjoner, logg dem som referanse, og deretter vise filen. . Hvis skaden var mindre, kan du ikke miste noen informasjon
Du kan også prøve å kjøre Excel i sikkermodus-dette vil tillate Excel til å kjøre uten VBA og tillegg. Du kan også prøve å åpne filen i Microsoft Word eller WordPad. Mens du kan miste all formatering og formler, kan du fremdeles være i stand til å gjenopprette dataene.
Tre.
Et utmerket alternativ til alle disse henting metodene er å bruke frisk programvare som Advanced Excel Reparasjon av DataNumen som vil tillate deg å gjenopprette nesten alle regneark med data og formatering intakt. Dette verktøyet bruker et intuitivt brukergrensesnitt som gjør det svært enkelt å starte og administrere gjenopprettingsprosessen mens den kraftige reparere motoren arbeider for å gjenopprette så mye data som mulig fra den korrupte Excel-filen. Avansert Excel Reparasjon forsøker å gjenopprette detaljer som flettede celler, delsummer, kommentarer, bilder og grafer og diverse formel elementer. Viktigst, kan du utføre denne recovery prosess på datamaskinen i stedet for å be om en ekstern lab til å gjøre det for deg. Kjøp avansert Excel Reparasjon dag og spare tid og energi å bekymre seg over tapte Excel-data.


Copyright © 2011