Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan kan jeg bli kvitt viruset som sender deg et annet sted i google?

Postet av : Annika Hultén

Malware er kjent for å omdirigere, gå ut og opprette nye vinduer i brukerens nettleser for å få informasjon fra deg og prøve å få deg til å kjøpe deres produkter. En vanlig malware fil er kjent for å omdirigere brukeren til andre nettsteder å kjøpe sine antivirus programmer og bruke deres søkemotorer. Anti-malware programmer har blitt utviklet i mange år å bli kvitt denne problematisk malware fra å vises og å holde dem fra å komme tilbake

Malwarebytes

anbefales av mange PC-steder som computing. net, er Malwarebytes et gratis program som skanner datamaskinen og finn filen som infiserer datamaskinen. Den malware ligger inne i prosesser og skal kjøre til enhver tid venter på Google å bli brukt til å forårsake viderekoblingen. Etter installasjon av Malwarebytes programmet (se ressurser), utfører en rask skanning vil finne den infiserte prosessen og, når skanningen er ferdig med å se etter andre filer, vil spørre om brukeren ønsker å slette det.

Siden dette malware er en prosess som kjører på datamaskinen, vil det ikke tillate sletting sin. Det Malwarebytes Programmet vil be om at datamaskinen startes på nytt, slik at operativsystemet kan slå av alle prosesser og slette malware fil. Når den er fullt startet, viruset vil bli slettet, og Google vil være fullt restaurert slik at funksjoner kan brukes uten forstyrrelser.


Copyright © 2011