Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å fortelle hva versjon av kontoret er i en excel-fil

Postet av : Camilla Näslund

Å vite hvilken versjon av Excel er installert på datamaskinen, er viktig for et par grunner. For eksempel, vil du vite hvilke filer som er mer kompatible for din utgave. En stor forskjell mellom Excel 2007 og tidligere versjoner er brukergrensesnittet. Excel 2007 Office Fluent "båndet" har lettere-å-finne verktøylinjer og knapper laget for brukerne å raskt finne de funksjonene de trenger. Og hvis du vet hvilken versjon av Excel du har, vil du vite hvilken du å oppgradere til bør du velger å gjøre det.

Du trenger:. .
Microsoft Excel 2003 eller 2007-versjonen

Identifiser Microsoft Excel versjon 2003


en
Åpne Excel, og klikk "Hjelp".
to.
Klikk "Om Microsoft Excel. "
tre.
Les programvareversjonen informasjonen vises på første linje.
fire.
Klikk på "System info" for å finne ut hva mer programmet er installert.

Microsoft Excel versjon 2007


en.

Klikk "Microsoft Office"-knappen. (Merk: Hvis du ikke bruker den "ribbon" brukergrensesnitt, klikk på "Om Microsoft Office Excel" fra "Hjelp"-menyen).
to.
Klikk "Alternativer for Excel. "
tre.
Klikk "Ressurser".
fire.

Klikk "Om".

Tips og advarsler


  • Som indikert i trinn 4 i § 1, kan "System Info" i Excel 2003 viser add- ins for senere programversjoner enn det du har installert. Disse er vanligvis oppdateringer til bestemte programvare eller system filer som krever dem. Klikk på prosessoren noden ved siden av programmet tittelen for å finne ut detaljene om hvert element. Du vil se at din fulle, opprinnelige installasjonen er representert ved den viktigste programvaren versjonen som angitt i trinn to.
    Previous:nothing
    Next:Slik sletter oppstart programmer i xp
    
    Copyright © 2011