Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å lage en zip-fil for excel regneark

Postet av : Jeanette Morales

Excel regneark kan være enorme. Dette er alene en god nok grunn til å bruke komprimerte ZIP-formatet. Komprimerte filer gjør det meste av tilgjengelig plass på datamaskinen din. På grunn av kompakthet deres, ZIP-filer er enklere å overføre over Internett. ZIP mappene er uavhengig av operativsystem, noe som gjør dem et flott redskap for deling. Hvis du jevnlig kontakt med mange mindre regneark som er en del av et større prosjekt, vurdere å plassere dem i en ZIP mappe. De vil bedre organisert, lettere å finne og en lek å hente.

Du trenger:
Excel 2003-versjon eller senere


en
Høyreklikk på "Start" og deretter "Utforsk".
<. . br> 2.
Høyreklikk på Excel-filen, og velg deretter "Send til".
tre.
Klikk "Komprimert (ZIP) mappe. "

fire.
Dobbeltklikk på ZIP-mappen, og klikk deretter "Pakk ut alle filer" for å åpne det som en "Read-Only"-filen. (Merk: Hvis du ønsker å pakke ut ZIP-mappen og lag en kopi av den, klikk på "Pakk ut alle filer" når du dobbeltklikker på den Følg trinnene i veiviseren for å fullføre prosessen. . )

Tips og advarsler


  • Før du sender en ZIP mappe som inneholder en Excel-fil, spør den tiltenkte mottakeren hvis han enten har en lisensiert programvare versjon av Excel eller et Excel-leser til å åpne opp regneark dokumentet med letthet.
    
    Copyright © 2011