Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan bli kvitt trojan infeksjon malware

Postet av : Stefan Svensson

Hvis du har uønskede pop-ups på maskinen din, kan du ha blitt smittet av noen form for trojan malware. Disse kan være svært forstyrrende når du arbeider på datamaskinen din. Du kan plukke opp disse ekle små bugs når du laster ned og installerer programvare fra en ukjent kilde. Vanligvis vil de bare plage deg med uønskede annonser, men mer nefarious de kan gjøre ting som stjeler passord, bruker-ID og kreditt-kort-og bankinformasjon. Bli kvitt dem er viktig å holde datamaskinen og personlige opplysninger.

Du trenger:
datamaskin med Internett-tilgang
. Spyware fjerning av programvare.


en.
Last ned og installer en anerkjent anti-spyware å fjerne det. Kontroller at produktet du bruker har et godt rykte fordi det er faktisk falskt anti-spyware produkter der ute som later til å være spion-fjerning av programvare og faktisk er spyware selv. En som du kan vurdere er Spyzooka av Blue Penguin Software. Det garanterer en 100% spyware-fjerning prisen og fjerne spyware, keyloggers, trojanske hester, ormer, malware, hijackers, dialers, uønskede verktøylinjer, rootkits, og rogue antispyware. Du kan klikke på ressursene nedenfor for å finne det.
To.
Scan datamaskinen. Etter at du har lastet ned og installert anti-spyware programvaren installere det og klikk på "kjør en scan. " Dette kan ta alt fra fem til 30 minutter. Programvaren vil liste de truslene som den har funnet. Klikk på "immuniserings" eller "fjern trussel. " Hvis en eller annen grunn gjør det ikke, og du har kjøpt Spyzooka, kan du kontakte Blue Penguin og selskapets programmerere vil selv lage en software oppdatering som fjerner din skadelig programvare innen 24 timer.
tre.
Installer og oppdater antivirus programvare. Etter at du har fått kvitt spyware, vil du sørge for at den ikke kommer tilbake. For å gjøre dette, må du vedlikeholde og oppdatere antivirusprogramvaren-dette vil bidra til å holde virus og malware og ut av maskinen
4
Installer en brannmur. . . Dette er en ekstra form for beskyttelse som vil holde hackere fra å installere trojanske hester eller andre former for sporing programvare på datamaskinen din. Den sporer også nettsteder som har farlige IP-adresser, og advarer deg om dem på forhånd. En god gratis brannmur er laget av ZoneAlarm. com, det er også mange pålitelige produkter som du kan kjøpe
.


Copyright © 2011