Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik sletter vedvarende Vundo

Postet av : Stefan Svensson

Vundo eller Vondo er et virus av Virtumonde familien. Når infiserte, Virtumonde viser reklame og "smitte rapporter" for å tvinge brukerne til å kjøpe en falsk antivirus programvare som Sysprotect, Winantispyware eller WinFixer. Fordi Vundo også nedlastninger andre virus og spyware til et system, kan det være vanskelig å slette. Imidlertid er Vundo så utbredt at fri spesialiserte verktøy ble utviklet for å slette det spesielt. Up-to-date antivirus og anti-spyware-beskyttelse vil bidra til å holde systemet rent.
en.
Gå til vundofix. atribune. org. Last ned den nyeste vundofix. exe filen.
To.
Lagre alle åpne dokumenter åpne og lukke alle programmene som er åpne på datamaskinen. Trekk ut nettverkskabelen eller slå av det trådløse kortet ved hjelp av fysiske bryteren på datamaskinen din. Se bruksanvisningen hvis du ikke vet hvor det bryteren er.
Tre.
Dobbeltklikk på vundofix. exe å kjøre programvaren. Klikk på "Scan for Vundo" og la den gå og sjekke harddisken. Etter endt skanningen, vil programvaren vise en liste over alle filene infisert av Vundo.
Fire.
Klikk på "Remove Vundo" og la programvaren rense systemet. Restart datamaskinen som noen filer må kanskje bli slettet etter en omstart.
Fem.
Re-aktivere nettverket og installere gode antivirus og anti-spyware programvare som Microsoft Security Essentials, AVG eller Avast.

Tips og advarsler


  • Hvis du deler dokumenter på nettverket ditt, sjekke alle datamaskiner fordi Vundo kan lett spre seg mellom datamaskiner.
  • Hvis du har en resistent utgave av Vundo, prøv FixVundo, VirtumundoBeGone eller Malwarebytes 'Anti-Malware.
    Previous:nothing
    Next:hvordan å fikse pc og e-problemer
    
    Copyright © 2011