Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva som skal slettes under disk opprydding

Postet av : Magnus Ekblad

Ifølge Microsoft, er Diskopprydding en innebygd Windows-verktøyet som lar deg frigjøre plass på harddisken ved å trygt å slette unødvendige filer. Kjøre Diskopprydding kan frigjøre flere hundre MB harddiskplass, nesten opp til en gigabyte, avhengig av tilstanden til harddisken

trenger Du:
ekstern lagringsenhet med stabile sikkerhetskopifilen
. Riktig reinstallert Vista operativsystem.

Ting å Slett

Trykk på "Start"-knappen for å kjøre Diskopprydding-verktøyet i henhold til University of Delaware. Pek på "Alle programmer". Pek på "Tilbehør". Pek på "System Tools. " Klikk på "Diskopprydding". Velg det alternativet som sier "Filer fra alle brukere på denne datamaskinen. " Windows vil be om din tillatelse til å fortsette med Diskopprydding, klikker du "Fortsett". Klikk på "C Drive. " Klikk "OK. " Disk opprydding vil begynne med å bestemme hvor mye ledig plass det finnes på C-stasjonen.

Dette vil få opp en dialogboks som spør deg hvilke filer du vil slette. Din sikreste alternativet er å sørge for at bare "Downloaded Program Files", "Midlertidige Internett-filer, er" "Recycle Bin" og "midlertidige filer" boksene krysset av. Dette er filene som skal slettes under Diskopprydding. Klikk "OK. " Du vil da bli spurt av en dialogboks som ber deg "Er du sikker på at du vil slette disse filene?" Klikk på "Slett filer. " Etter Diskopprydding er gjort slette disse filene, vil den automatisk lukke.

Slik automatiserer du Diskopprydding

WindowsXP. MVPS. Org forklarer at du kan sette opp Diskopprydding til å kjøre automatisk. Å automatisere Diskopprydding-verktøyet, åpne Kjør-boksen ved å trykke på "Start" og deretter "Run. " Skriv "cleanmgr /dc: /sageset: 100", merke av de elementene du vil Diskopprydding til å slette hver gang den går, og klikk "OK. "Lag en ny snarvei på skrivebordet ved å høyreklikke på en tom plass på skrivebordet og klikke" New Shortuct "Enter" cleanmgr /sagerun:. . I tekstboksen

Open "100 faste oppgaver" ved å klikke på "Start-menyen," peker til "Tilbehør" og deretter klikke på "System Tools". Dobbeltklikk på "Legg til planlagt oppgave. " Klikk "Next". Bla til snarveien du opprettet tidligere, velger du den og trykker på "Ukens "og trykker" Neste. "Velg dag og tid du vil Diskopprydding til å kjøre automatisk. Klikk "Next". Skriv inn ditt brukernavn og passord. Klikk "Next" og deretter "Finish". Disk opprydding vil nå kjøres automatisk hver uke på det tidspunktet du har angitt.

Previous:nothing
Next:hvordan å bygge en xp sp3 recovery disk

Copyright © 2011