Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å aktivere usb mus på en bærbar datamaskin

Postet av : Jeanette Morales

USB-enheter har revolusjonert hvordan brukerne koble eksterne enheter til sine bærbare datamaskiner. Med USB-enheter, er det en enkel, standardisert plugg og svært få restriksjoner på hvor mange eller hva slags enheter som kan kobles til en datamaskin. I tillegg, USB-kompatible enheter er "hot swap", som betyr det ikke nødvendig å slå av eller start datamaskinen på nytt når du legge til eller fjerne enheter

Du trenger:.
USB mus
. Bærbar datamaskin.


en.
Snu den bærbare datamaskinen.
To.
Velg USB-port som du vil koble musen. De fleste bærbare datamaskiner har flere USB-innganger, og noen er på siden av maskinen, og noen på bakpanelet. Det er ingen forskjell i ytelse, så velg det innspill som er mest praktisk for deg.
Tre.
Rull ut kabelen til USB-musen og koble innspill inn i USB-inngangen du har valgt. USB-pluggen går inn i kontakten i bare en retning, så hvis den ikke plugge i jevnt, snu den og prøv igjen.
Fire.
Test musen ved å operere den på på PC-skjermen på den bærbare datamaskinen. Hvis det ikke fungerer, går du videre til trinn 5. Hvis det fungerer, er du klar!
Fem.
Klikk "Start" på skrivebordet. Klikk deretter på "Control Panel", "Skrivere og annen maskinvare", "mus" og velg deretter USB-musen ved å klikke på ikonet.

Previous:nothing
Next:hvordan finne kataloger i en cd

Copyright © 2011