Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fastsette din pc registret

Postet av : Jonathan Nyberg

I Windows, er registret på master databasen som holder orden på all informasjonen på datamaskinen-filene og deres tillatelser, brukerinnstillingene som det din desktop ser ut og hvilke programmer kjøres automatisk ved oppstart, og masse andre ting. Noe av det er av avgjørende nødvendig, og noe av det kan være useriøs.
Men den gjennomsnittlige brukeren kan ikke se forskjellen mellom en type oppføring og en annen andre bare ved å se, og hvis du bruker din register redigering programmet til å slette ting på måfå, kan du føre til ubotelig skade og må kanskje installere operativsystemet på nytt.
Så ikke rense registeret til før du har prøvd alt annet. Det finnes bedre måter å spare harddiskplass eller gjøre datamaskinen kjøre raskere-du kan kjøre AVG og Spybot, både tilgjengelig for gratis nedlasting på nettet, du kan bruke Diskopprydding-verktøyet som følger med operativsystemet, du kan installere mer RAM . . , en større harddisk, eller en ekstern harddisk, og du kan øke sidevekslingsfilen grensen
Hvis du likevel ønsker å prøve det, følger du disse instruksjonene
en.
Gå til Start> Kjør . . . og skriv "regedit" i boksen. Dette vil åpne Registerredigering.
To.
Sikkerhetskopier registerfil. Sett inn en slags ekstern informasjon lagringsenhet. Velg Fil> Eksporter . . . og fortelle datamaskinen hvor du vil lagre backup-filen. Navnet noe sånt som "Regback. "
Tre.
I rammen til venstre, vil du se et tre med overskrifter som HKEY_LOCAL_USER og HKEY_LOCAL_MACHINE. Disse kalles "taster", og hvis du klikker på plusstegnet ved siden av en nøkkel, vil du en liste over undernøkler. Bruk denne utmerket guide til å finne ut hvilke taster som gjør hva:. Http://everything2. com/title/windows+registry
4
Hvis du finner ut at noe er trygt å slette og du ikke ønsker å beholde den, slette den
5
Det er registret rengjøring programvare der ute, noe av den tilgjengelig for gratis, men vær forsiktig -. . Ikke alle disse programmer er flinke til å identifisere de viktigste opplysningene i registeret, og noen av dem er spionprogrammer i forkledning. Jeg foreslår RegDefense Registry Fix.


Copyright © 2011