Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fastsette ntfs feil

Postet av : Annika Hultén

NTFS (NT-filsystem) er standard filsystem som brukes av Microsoft Windows-operativsystemer siden utgivelsen av Microsoft Windows NT. NTFS er bedre enn den tidligere FAT-filsystemet, og tilbyr forbedret pålitelighet og sikkerhet, men det er også utsatt for å utvikle NTFS feil, noe som kan føre til at systemet blir unbootable. Når du møter en NTFS feil, kan du forsøke å reparere disken og fortsette med arbeidet, men det vil ta litt feilsøking å gjøre det

Du trenger:.
Harddisk med NTFS rapporterte feilen.
System Installasjons CD eller DVD.
Second PC med installert Windows OS.


en.
Først prøve å kjøre disk reparasjon verktøyet ved hjelp av en alternativ oppstartsprosessen. Slå datamaskinen på og trykk "F8" mens det er oppstart (eller hvilken som helst tast er notert på skjermen under oppstart). Dette vil ta deg til en oppstartsmeny med boot alternativer presentert. Velg "Safe Mode" og fortsette booting. Denne modusen er en nedstrippet versjon av Windows uten de fleste drivere lastet.
To.
Gå til "Min datamaskin" fra "Start"-menyen og markere den stasjonen hvor du er oppleve NTFS feil. Høyreklikk på den berørte kjøre og velge "Egenskaper" alternativet. Dette vil åpne stasjonen egenskaper vinduet. Velg "Verktøy"-kategorien og velg alternativet for å "sjekke disken for feil. " Systemet vil da kjøre gjennom stasjonen sjekk verktøyet, reparere NTFS feilen stede.
Tre.
Hvis dette ikke lykkes, tilgang til reparasjon konsollen ved å plassere din Windows System Installasjon disk inn stasjonen. Slå av datamaskinen, og deretter slå den på igjen å laste disken. Velg "boot fra disken i CD-ROM-stasjonen" under datamaskinens boot-up sekvensen (trykk F8 som du gjorde før for å gå inn setup og endre boot opsjon). Velg å angi reparere konsollen når tilbudt valget på skjermen. Reparasjonen konsollen vil vises som en tekstmelding, for eksempel "A:. \>" Skriv "chkdsk en:" med den faktiske stasjonsbokstaven for urolige stasjonen erstatte "en:" -. . Chkdsk kjører på systemet ditt og reparere NTFS feilen på den berørte stasjonen
4

flytte stasjonen til en annen PC hvis den skadede disken er din boot harddisken, og du kan ikke få tilgang til safe mode, og systemet installasjonsplaten er utilgjengelig. Koble harddisken til den andre PC og bruke sikker modus på upåvirket PC-ens operativsystem for å reparere stasjonen.

Tips og advarsler


  • Reparere en NTFS feil på harddisken kan føre til tap av data. Disse dataene vil bli hentet inn en frisk katalog ligger utenfor rotkatalogen på harddisken din og kan være tilgjengelig med en tekst-fil leser.
    Previous:nothing
    Next:Slik sletter Ares ultra
    
    Copyright © 2011