Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne vinduer søket fra min oppgave bar

Postet av : Jan-Olof Stoor

For å søke på datamaskinen din, har Microsoft Windows en innebygd søkemotor kalt Windows Search. Dette programmet, som standard, er tilstede på Windows XP oppgavelinjen. For å bruke søkemotoren, skriv inn et søkeord i søkefeltet og trykk Enter. Som andre programmer som parkere seg på oppgavelinjen, kan du fjerne Windows Search fra oppgavelinjen, men fortsatt har programmet finnes på systemet. For å fjerne Windows Search, trenger du ikke å redigere Windows-registeret eller bruke et tredjeparts program.

Du trenger:
Windows-operativsystemet


en
Høyreklikk på oppgavelinjen
2
Klikk på "Verktøylinjer. "
tre.
Klikk på "Windows Search oppgavefelt" for å fjerne merket i Windows Search alternativet.
fire.
Klikk "Start", "Slå av datamaskinen. "
fem.
Klikk på "Start" for å starte datamaskinen på nytt for at endringene kan skje. Windows Search alternativet er nå fjernet fra systemet oppgavelinjen.

Tips og advarsler


  • For å fjerne Windows Search alternativet fra datamaskinen, bruker Windows "Legg til /fjern Programmer "fra" Control Panel. "Bla til" Windows Search "og klikk" Fjern "for å fullføre fjerningen oppgaven. Note --- Windows-systemet kan ikke vise Windows Search alternativet i" Legg til /fjern programmer "-skjermen. Du må da bruke en tredje-parts program for å fjerne Windows Search-programmet.
    Previous:nothing
    Next:hvor å fjerne oppgavelinjen ballonger
    
    Copyright © 2011