Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å konvertere en flv fil i safari

Postet av : Charlotte Wannberg

FLV (Flash video)-filer er videoer laget for å brukes i Abode Flash webvideo levering system. Den FLV-formatet brukes av mange av nettets mest populære video nettsteder, inkludert YouTube og Google Video. For å vise FLV filer på nettet, må du ha flash-plugin installert i Safari (se lenke i Resources nedenfor). Safari gjør det enkelt å konvertere en FLV fil til et annet video format

Du trenger:. .
Internett-tilkobling
Safari nettleser.
FLV fil.


en.
Launch Safari og direkte i nettleseren til en fil-konvertering nettsted. Media-Konverter er et slikt område, og det gjør at brukerne kan konvertere en rekke forskjellige filtyper, inkludert et bredt utvalg av videofiler, FLV skjer for å være en av dem. En kobling til nettstedet er i Resources nedenfor.
To.
Pick det grå "Velg File" knappen øverst i venstre hjørne på siden. I popup-vinduet, velg "FLV" som filtype. Trykk "Enter" for å gjøre ditt valg.
Tre.
Velg "FLV" for "Input" type, som du finner direkte til høyre for "Velg File"-knappen. Media-Konverter skal automatisk oppdage filtypen du har valgt, men re-velg "FLV" fra menyen for å være sikker.
Fire.
Velg "PC" eller "MAC" for lydutgang i drop-down vinduet, som ligger til venstre på siden. Til høyre velger du video filtypen du ønsker å konvertere FLV til. Du kan velge mellom mer enn 25 video-filtyper, inkludert MPEG, AVI og WMV.
Fem.
Klikk "Gå" på høyre side av siden når du har plukket dine preferanser . Den blå konverteringen bar vil fylle så filen konverterer fra en FLV til formatet du valgte i Trinn 4. Når konverteringen er fullført, vil den nye videofilen vises på skrivebordet.


Copyright © 2011