Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å bygge en xp sp3 recovery disk

Postet av : Charlotte Wannberg

Selv om de fleste datamaskiner leveres med en recovery plate, mange mennesker mister det. Lage dine egne recovery platen er en god ide selv om du vet hvor den opprinnelige gjenopprettingsplate er fordi det tillater deg å lage en plate med up-to-date drivere. Når du har installert Service Pack 3 på Windows XP, vil Windows ikke tillate deg å installere en eldre versjon uten å slette alt fra harddisken, eller installere Windows på en egen stasjon. Du kan lage en Windows XP Service Pack 3 gjenopprettingsplate som en hybrid plate fra en Windows XP-installasjons-CD og en spesiell versjon av Service Pack 3.

Du trenger:
Windows XP installasjons-CD
. Windows-produktnøkkel.


en.
Få en Windows XP-installasjonen plate. Dette kan være platen som fulgte med datamaskinen eller en som du har kjøpt separat. Den XP-platen kan være noe versjonen. Hvis du har en Windows XP med Service Pack 3 CD, trenger du ikke å opprette en ny gjenopprettingsplate.
To.
Finn de 25-sifrede Windows-produktnøkkel for Windows XP. Sjekk om din PC tilfelle hvis du kjøpte maskinen med XP allerede er installert. Produktet nøkkel vil være på CD-omslaget hvis du kjøpte en kopi av XP separat fra datamaskinen.
tre.
Kontakt PC-produsenten eller kontakte Microsoft direkte på (888) 352-7140 i USA for å skaffe produktnøkkelen hvis du ikke kan finne den. Gå til magicaljellybean. com /KeyFinder å laste ned freeware program Magical Jelly Bean Key Finder hvis du ikke ønsker å kontakte din PC produsenten eller Microsoft. Programmet er gratis og kan finne registrering nøkler gjemt i PCen din.
Fire.
Sett XP installasjons-CD i CD-stasjonen og dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet ditt. Dobbeltklikk på brevet stasjonen som representerer harddisken for å åpne den. Harddisken er vanligvis C eller D-stasjonen.
Fem.
Høyreklikk hvor som helst i det hvite området og velg "New", velg deretter "Folder". Skriv "XP" uten anførselstegn inn navnet feltet og trykk "Enter".
6.
Dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet ditt igjen for å åpne en ny "My Computer "skjerm. Dobbeltklikk på CD-stasjonen for å åpne den.
7.
Marker alle mappene som vises ved å venstreklikke i det hvite området øverst til venstre i boksen og dra en boks til høyre og ned for å markere alle mappene, holder venstre museknapp nede mens du gjør det. Høyreklikk på en av de markerte mappene og velg "Kopier".
8.
Gå tilbake til vinduet som viser innholdet på harddisken din. Dobbeltklikk på "XP"-mappen du opprettet for å åpne den. Høyreklikk i det hvite området og velg "Lim inn" å sette inn innholdet fra XP-installasjons-CD i mappen du opprettet.
9.
Klikk på "Back" knappen øverst venstre på skjermen for å gå tilbake til mapper på harddisken. Høyreklikk hvor som helst i det hvite området og velg "Ny", velg deretter "Mappe. "Type" SP3 "uten anførselstegn inn navnet feltet og trykk" Enter ".
10.
Åpne nettleseren og gå til download. microsoft. com. Type" sp3 nettverk installer "i søkeboksen uten anførselstegn.
11.
Klikk" Windows XP Service Pack 3 Nettverk for IT-personell og utviklere "i søkeresultatene. Last ned filen og lagre den til SP3 mappen du nettopp opprettet under C eller D-stasjonen.
12.
Klikk på Windows Start-knappen og velg "Kjør. "Skriv" c: \ sp3 \ WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU /integrere: c: \ xp ". I boksen uten anførselstegn Den eneste plassen skal være etter" ENU "før" /integrere "Du vil. ser en "Completed"-melding når prosessen er ferdig.
13.
Innhent boot loader fra XP installasjons disk, slik at du kan lage din nye gjenopprettingsplate oppstartbar. Last ned ImgBurn fra imgburn. com. Installer programmet og start programmet.
14.
Klikk "Skriv filer /mapper til plate" på den første skjermen. Velg "Avansert" fanen, og velg deretter "Bootable Disc"-kategorien. Du vil se en liste med tittelen "Extract Boot Image. "
15.
Velg CD-stasjonen som inneholder din XP-plate. Klikk på "Lagre"-ikonet og lagre filen på XP-mappen på harddisken.
16.
Brenne gjenopprettingsplate som en oppstartbar CD. De fleste datamaskiner leveres med Roxio eller Nero for CD-brenning. I Roxio, velg "Bootable CD" fra listen over prosjekter. I Nero velger du "CD-ROM (Boot)" fra prosjektet listen. Bruk "0x7C0" for lasten segmentet og "4" for sektoren teller, uten anførselstegn.
17.
Dra innholdet i hele XP mappen du opprettet i CD-brenning programmet og brenne CD. Skriv din Windows-produktnøkkelen på CD slik at du har den lett tilgjengelig hvis du skulle trenge å bruke gjenopprettingsplate.

Previous:nothing
Next:Slik sletter vedvarende Vundo

Copyright © 2011