Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å fikse internet explorer registerinnstillingene etter et virus angrep

Postet av : Ulf Friberg

The Internet Explorer-leseren er en standard Windows-produkt som leveres med alle kopier av Windows-operativsystemet. Som alle andre Windows-standard produkter, bruker den en aktiv registeret for å holde det knirkefritt. Men hvis dette registeret er ødelagt av et virus, kan Internet Explorer fungerer uventet, og du vil oppleve vedvarende bryter sammen. Men det er et verktøy du kan bruke til å fikse et register feil

Du trenger:.
Antivirus programvare
. Registret renere.


en.
Bli kvitt viruset som forårsaket feilen bruke antivirusprogramvare. Hvis du ikke har en betalt abonnementstjeneste, for eksempel McAfee eller Norton, kan du laste ned et gratis program, som AVG Free eller Avast.
To.
Last ned en registret renere. Det er flere varianter som du kan kjøpe, men et godt gratis alternativ (målrettet for Internet Explorer kun) er fixie. Finn en nedlastingslink for dette programmet i Resources nedenfor.
Tre.
Start programmet og klikk på knappen "Kjør". Alle de aktuelle registry-filene vil bli slettet, og nye vil bli installert.
fire.
Launch Internet Explorer. Selv om dine bokmerker, buffer og informasjonskapsler vil bli borte, bør det være tilbake til perfekt stand.

Tips og advarsler


  • Hvis registret forderver igjen snart etter at du reparere den, har du en særlig vedvarende virus og trenger å reinstallere Windows for å bli kvitt det.
    
    Copyright © 2011