Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å fikse pc og e-problemer

Postet av : P-O Lennartsson

Hvis du har problemer med datamaskinen din, og din e-post er det viktig å feilsøke problemet på en logisk og metodisk måte. Det finnes en rekke ting som kan føre til e-post og datamaskin problemstillinger, og arbeider gjennom dem en om gangen er den beste måten å få PCen tilbake i tjenesten umiddelbart

Du trenger:. .
Computer
Nettverkstilkobling.
Nettverkskabel.
E-programmet.


en.
Høyreklikk nederst i e-postprogrammet og se etter et alternativ som sier "arbeide frakoblet. "Hvis dette valget er krysset, fjerner du merket det. Datamaskinen vil forsøke å koble til e-postserveren og laster ned eventuelle akkumulerte epost.
To.
Sjekk status for kablet eller trådløst nettverk. Hvis du bruker et trådløst nettverk, se på lysene på den trådløse ruteren. Hvis noen av lampene er gult eller rødt er det en indikasjon på at ruteren har mistet tilkoblingsmuligheter. Slå av ruteren, koble fra nettverkskabelen og la det sitte i ca 30 sekunder. Koble deretter til strømledningen, og slå den trådløse ruteren igjen. Se indikatoren lyser og sørge for at de er blinker grønt.
Tre.
Se på lampene på DSL-eller kabelmodem. Lysene skal alle være grønt, og de bør blinke med jevne mellomrom. Dette er blinker en indikasjon på at modemet kommuniserer med Internett. Hvis lampene er røde, eller om de er på jevn, slå av modemet, vent ca 30 sekunder og deretter slår den på igjen.
Fire.
Se på baksiden av datamaskinen å hvor nettverkskabelen kobles til porten. Du bør se et grønt blinkende lys der. Hvis du ikke ser en indikator lys, eller hvis lyset er rødt eller gult, det er et kommunikasjonsproblem. Prøv å fjerne nettverkskabelen og reseating det. Hvis det fortsatt ingen kommunikasjon, nettverket kabel eller nettverkskort må byttes ut.
Fem.
Logg på datamaskinen din, klikk på "Start"-knappen og velg "Kjør "fra menyen. Skriv "cmd" i søkeboksen, og klikk OK. " Skriv inn "IPCONFIG" i ledeteksten for å sikre at du har godt nettverk kommunikasjon. IP-adresse vil bli en serie på fire sett med tall atskilt med punktum, for eksempel, 172. 35. 65. 214. Hvis IP-adressen kommer tilbake som alle 0s du må kanskje bytte nettverkskortet eller kabel.

Previous:nothing
Next:hva er filtyper OBT og obz?

Copyright © 2011