Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å øke hastigheten på din PC ved hjelp av enkle trinn

Postet av : Jan-Olof Stoor

Er din PC som kjører sakte? Betyr slår den på og av ta lengre tid enn når du først fikk den? Så her er noen tips for å gjøre PCen kjører raskere
en
første du trenger å gjøre er å trykke CTRL, ALT og DEL Knapper samtidig på tastaturet. Dette vil bringe opp Windows Oppgavebehandling. Pass på at det ikke er noen programmer som kjører og ta en titt på venstre side av Oppgavebehandling vinduet for å se hvor mange prosesser kjører. Noe mer enn 38-45 deretter din PC har for mange programmer som starter opp. Lukk dette vinduet hvis du vil.
To.
Trinn to, nå du treffer Start, trykker du løpe og skriv "msconfig" uten anførselstegn. Dette vil bringe opp Systemkonfigurasjon-vinduet. Her går til oppstart og ta en titt på programmene med haker i dem. Hva dette betyr er at alle programmer med kontroller på dem starte opp hver gang du starter opp PCen. Dette tar opp mye av din hukommelse og ram. Sjansen er at alle programmer som du har installert etter at du fikk din PC vil være her så se etter dem nøye der. (Note ** noe du er usikker på om la alene *) går ned linjen en "fjern" alle programmene du er sikker på at din PC eller bærbar PC ikke trenger. Hvis du har Instant messenger, MSN messenger, Realplayer, etc, sjansene er de der. Etter vekk haken i seg PCen ikke trenger å trykke gjelder, og trykk deretter Ok. Du vil bli bedt om å starte din PC. Klikk på ja og restart.
Etter at systemet re-starter vil du få melding som informerer deg om det du nettopp gjorde, bare trykke Ok og sjekke IKKE SHOW meg igjen og lukke den ut.
tre.
Neste steg for å gjøre PCen kjører raskere, er å rydde opp i gamle filer, din surfing historie og papirkurven. Du trenger å treffe Start, Programmer, Tilbehør, System verktøy, og traff Diskopprydding. Dette kan ta noen minutter avhengig av når det sist ble gjort. (Note * du bør sjekke boksen som sier gamle komprimere filene i tillegg) for maksimal opprydding. Etter dette trinnet vil vi da De-fragment din PC.
Fire.
Neste, i de samme systemene verktøyene mappe du treffer Disk Defragmenter og traff defragmentere. Igjen vil dette ta noen minutter også. En svært viktig skritt for å gjøre PCen kjører raskere er å få deg et program som Registry Cleaner Defense. Disse programmene er stor fordi de har filer og registry rengjøringsmidler som fjerner all venstre over filer igjen når du un-installere noen programmer.
Fem.
Neste steg er å bruke en Anti-virus /spion ware program. En av mine favoritter er Zone alarm som det er stor for denne. Det er Adware også og Spybot i tillegg. Jeg bruker alle tre på min PC. Kjør en full system scan, og hvis du har noe som du ikke er ment å ha, eller at det er å gjøre din PC treg (jeg kan nesten garantere at du vil) disse programmene vil finne dem for deg. Ethvert program du kan ha lastet ned gratis på nettet eller fra P2P-programmer, vil du mest sannsynlig finner at det har lagt et virus på din PC. Realiteten er at Free kommer med en pris. Håper dette hjelper PCen kjører raskere.

Previous:nothing
Next:hvor å fastsette din pc registret

Copyright © 2011