Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan bruke eRecovery for en Acer Aspire One

Postet av : Stefan Svensson

Det er på tide å slette innholdet på Acer Aspire One. Kanskje maskinen oppfører seg merkelig, eller Acer support har bedt om du utfører denne prosedyren. Uavhengig av grunnen, må det gjøres, men du ikke har en anelse om hvordan du går frem. Acer har gjort det enkelt ved å plassere en egen partisjon (seksjon) på Acer Aspire One harddisk bare for denne anledningen. Med noen få trinn kan du bruke eRecovery å gjenopprette netbook til fabrikkinnstillingene

Du trenger:. .
Acer Aspire One
AC adapter for Acer Aspire One.


en.
Sikkerhetskopier all data på Acer Aspire One som du ønsker å beholde.
to.
Monter batteriet og koble strømadapteren til Acer Aspire One.

tre.
Slå systemet ved å trykke på "Power"-knappen.
fire.
Trykk og hold inne "Alt"-tasten umiddelbart etter å ha trykket på "Power"-knappen og trykke på "F10" knappen.
fem.
Fortsett å holde "Alt" knappen og trykke på "F10" knappen til en skjerm som sier "Acer eRecovery" vises .
Du vil se tre alternativer:
Gjenopprett systemet til fabrikkstandard
Gjenopprett systemet fra CD /DVD (nedtonet hvis en optisk stasjon ikke er tilkoblet)
Exit
6.
Klikk på "Gjenopprett systemet til fabrikkstandard. " En melding vil dukke opp informasjon om at all data på "C:". Stasjonen vil bli overskrevet, og minner deg på å plugge i strømledningen
7
Klikk "OK" for å starte. utvinning. En melding vises om igjen at all data på harddisken vil bli overskrevet.
8.
Klikk "OK" for å bekrefte meldingen. Skjermen vil vise deg en fremgang bar som utvinningen skrider frem. Vent til gjenopprettingen er fullført. Tiden vil variere avhengig av den enkelte netbook. En melding vises når oppgangen er ferdig.
9.
Klikk "OK" for å starte datamaskinen på nytt. Den netbook starter på nytt. Windows vil laste, ber deg om å vente. En "Velkommen til Microsoft Windows" vil etter hvert dukke opp med bakgrunnsmusikk spiller. Det er på tide å hjelpe Windows sette opp maskinen.
10.
Klikk "Next" for å fortsette. Du vil bli bedt om å angi systeminnstillingene. Skriv inn din region, språk og tastatur type, klikk "Next". Det neste vinduet er for tidssonen.
11.
Velg din tidssone og, hvis ønskelig, plasserer et merke i boksen ved siden av "Juster klokken automatisk for sommertid," klikk "Next". The EULA (End User License Agreement) vil vises neste.
12.
Place prikker ved siden av "Ja, jeg aksepterer" på begge steder å godta alle punktene i EULA, klikk "Neste . "
13.
Sett en prikk i alternativknappen ved siden av" Help beskytte min PC ved å slå på Automatiske oppdateringer nå "og klikk" Next ".
14.
Klikk "Skip" for å unngå å sette opp nettverk informasjon på dette tidspunktet.
15.
Klikk "Skip" for å unngå å sette opp en Internett-tilkobling på denne tiden.
16.
Plasser en prikk ved siden av "Nei, ikke på denne tiden "for å unngå registrering med Microsoft på dette punktet, klikk deretter på" Next ".
17.
Klikk" Skip "for å unngå innrykker registrering informasjon nå.

18.
Sett ditt navn og navn på andre som skal bruke datamaskinen her, én per linje. Klikk "Next". Microsoft vil takke deg for å sette opp datamaskinen. Klikk på "Finish" for å begynne å bruke din nyrestaurerte datamaskinen.

Tips og advarsler


  • Kontroller at strømledningen ikke er koblet til en aktiv stikkontakt. Hvis du skulle utføre gjenopprette på batteristrøm, kan harddisken bli skadet hvis batteriet løp ned i midten av gjenopprettingsprosessen.
    Previous:nothing
    Next:problemer med Advpack.dll filer
    
    Copyright © 2011