Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du bruker Active Desktop å spare minne

Postet av : Camilla Näslund

Når du tilpasse skrivebordsbakgrunnen på Microsoft Windows Xp, Vista, eller 7, bruker du mye nødvendig minne, spesielt hvis du har en eldre, tregere pc som kjører Windows Xp. Minnebruken vil ikke påvirke ytelsen til en nyere high end maskin i starten, men jo lenger du bruker din pc og installere mer programvare, vil du begynne å se din PC som kjører litt saktere. Hver man liker å ha kule tapeter som uttrykker deres stil eller bidrar til miljøet og stemningen i rommet. Jeg vet at alle nok googlet noen bilder eller søkte på bakgrunnsbilde på web tenke bakgrunnsbilde eller bilde de lagret er bare litt. Jpg-fil. Hva de fleste Windows-brukere ikke vet er når de laster ned eller lagre et bakgrunnsbilde og bruke det på sine desktop bakgrunn; Windows automatisk konverterer den til en stor bmp-fil. . Du planlagt på å ha en fin 300k størrelse bakgrunnsbilde, men ender opp med å ta opp 200mb eller mer i nyttige minne ressurser. Noen syke effekter av tapeter minnebruk er når du begynner å legge merke til skrivebordet tar lengre tid enn vanlig å laste opp, eller skrivebordet forsvinne og gjenoppstå. Dette kan være en smålig problem for de fleste Windows-brukere, men for de av oss som har råd til en high end PC eller bærbar PC, må vi gjøre hva det tar å opprettholde ytelsen og stabiliteten av våre eldre tregere maskiner. For å løse dette minnebruk problem, vil jeg vise deg hvordan du bruker ditt aktive skrivebordet for å vise bakgrunnsbilder som ikke vil ta opp så mye nødvendig minne ressurser. Her er hvordan du bruker Active Desktop å spare minne . . .
en
First -. "høyreklikk" på skrivebordet
2
Velg "Properties"
. Velg
tre.
"Desktop"
fire.
Klikk "Tilpass skrivebord"
fem.
Klikk på "Web"-kategorien
6.
Klikk "New"
7.
Søk på nettet etter din favoritt bakgrunnsbilde eller bilde og kopier og lim inn URL-en i "Location:"-feltet. Google bilder er en god ressurs for en uendelig rekke av bilder og bakgrunnsbilder. Eller hvis du har et bilde eller bakgrunnsbilde på din datamaskin, kan du også trykke på "Browse"-knappen for å søke på datamaskinen din.
8.
Klikk "OK" når du finner bestemt bilde, bakgrunnsbilde, eller URL på nettet.
9.
Klikk "OK" til du avslutter Skjermegenskaper menyen.
10.

Nå skal du se din favoritt bilde eller tapet som et eget vindu på skrivebordet. Endre størrelse på den eller plassere den slik du ønsker på skrivebordet. Du kan også være kreativ en pick en haug med små bildene for å danne en egendefinert skrivebordsbakgrunnen collage hvis du ønsker det.
11.
Når ferdig med å legge inn bilder eller bakgrunnsbilder, "Høyreklikk" på skrivebordet og markere "Ordne ikoner etter" og velg "Lås Web-elementer på skrivebordet" . Nå har du bakgrunn som bruker lite minne!


Copyright © 2011