Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du gjenoppretter et excel regneark 2003

Postet av : Valon Istrefi

Microsoft Excel er et kraftig regnearkprogram, og det er mye brukt både på kontoret og hjemmet. Med Excel kan du gjøre alt fra å lage en familie budsjett til å produsere fakturaer for små bedrifter. Med så mange viktige avgjørelser riding på regneark du oppretter, er det viktig å vite hvordan du gjenoppretter en korrupt fil
en.
Logg på datamaskinen, og åpne Microsoft Excel 2003. Klikk på "File" og velg "Open" fra menyen.
to.
Naviger til filen du ønsker å komme seg, så merker du filen og klikker på pil ned ved siden av "Open" knappen. Velg "Åpne og reparer" fra menyen.
Tre.
Vent til Excel regneark for å åpne, og deretter gå gjennom den og se etter eventuelle korrupte oppføringer som kan trenge å bli kontrollert manuelt. "Åpne og reparer" alternativet vil reparere og gjenopprette regneark, men det likevel kan bli nødvendig å oppdatere noen celler på egenhånd.
Fire.
Hold nede "Ctrl"-tasten og Trykk på "A"-tasten. Dette vil markere hele innholdet i regnearket. Klikk deretter på "File"-menyen og velg "New" fra menyen for å åpne et helt nytt regneark.
Fem.
Hold "Ctrl"-tasten nede og trykk på "V" tasten for å lime innholdet i gamle regnearket til den nye. Deretter lagre regnearket med et nytt navn.

Previous:nothing
Next:hvordan gjøre min e-maskinen raskere

Copyright © 2011