Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du gjør din pc fungere på sitt optimale nivå

Postet av : Annika Hultén

Så uheldig som det er, er sannheten at svært mange ikke gjør god bruk av datamaskinene sine. For eksempel kan du bli klager over hvor raskt PCen driver mens du er faktisk den skyldige. Følgende er noen enkle trinn som vil hjelpe deg i å få mest mulig ut av systemet
en
<. br> Installer kun nødvendige programmer
En av de vanligste feilene er å prøve å gjøre alt på og med datamaskinen. Du vil kanskje det å være mediebiblioteket, hvor du kan nyte alle dine sanger og videoer. Samtidig, vil du gjøre om til et senter for grafisk design, hvor du har installert en rekke programmer for jobben. Når du slapper av, ønsker du å bruke den til å spille mange spill. Alle disse er, bortsett fra vanlige programmer som office-applikasjoner.
Uansett hvor robust systemet er, vil du snart ha det ned med et slikt mylder av programmer. Bestem de store tingene du ønsker å gjøre med datamaskinen din, og har akkurat de programmer som er relevante for den valgte linjen.
to.
Slett unødvendige filer
Du kan ha ønsket noen filer på et tidspunkt i fortiden. Men, hvis du ikke lenger bruke alle filer ofte, bør du sikkerhetskopiere dem til en ekstern lagringsenhet, og slette dem fra PC-en. På denne måten vil du kunne frigjøre plass filene er opptar for ingenting, og systemet vil fungere raskere.
Tre.
Unngå bjeller og fløyter

Du har slettet filer du ikke bruker, og installerte bare de programmene du vil bruke. Men du kan fortsatt bremse fungerer PCen med massevis av plug-ins du legge til dine programmer. For eksempel kan du oppleve at din surfing er relativt treg fordi du har lagt til alle plug-ins som alle websider krever, fra flash-animasjoner til videoer og annen grafikk. Bare bruk nakne krav.
Gjør din PC livet enklere ved å følge disse enkle trinn!


Copyright © 2011