Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du kan optimalisere din PC, og at det går raskere

Postet av : Ulf Friberg

Har maskinen blitt tregere eller slå av og på veldig treg? Har du fått irriterende popup-vinduer som viser feil? Har din PC blitt fryser på deg mens du prøver å jobbe med ting eller surfer på Internett? Det finnes noen måter hvordan du kan optimalisere din PC og at det går raskere
en
Shut ned eventuelle programmer eller lukke alle nettlesere du kan ha åpne
2
Diskopprydding. . : Gå til Start
Gå til Alle programmer

Gå til Tilbehør
Gå til System Tools
Gå til Diskopprydding
Velg den harddisken du vil opprydding. Dette er vanligvis Drive C. Deretter følger instruksjonene som dukker opp. Når det kommer til den siste boksen før du velger å fortsette prosessen, kan du merke eller fjerne merkingen noen bokser i denne delen. De viktigste tingene du ønsker å rydde opp er midlertidige filer. Papirkurven er inkludert i opprydding dersom det er merket. Det kan være en god idé å gå til papirkurven (dette er vanligvis et ikon på skrivebordet skjermen på din PC) og åpne den for å sikre at det ikke er noen filer du slettet ved en feil. Filene i papirkurven kan gjenopprettes så lenge de fremdeles er i bin. Etter at du har bestemt hva du skal opprydding, klikk ok og klikk på slett filer. Denne prosessen kan ta flere minutter å utføre sine oppgaver, særlig hvis det har vært en stund siden det har blitt gjort, eller hvis PC ikke har nok RAM (minne) i den.
Final steg for Diskopprydding: Restart PC

En annen måte at du kan rydde opp i midlertidige filer og optimalisere din PC er rett fra Internet Explorer
Del A
Internet Explorer 6 og 7: Klikk på verktøy (øverst til venstre i nettleseren)
Del B
Klikk på Alternativer for Internett

Del C
Klikk på kategorien Generelt (det kan allerede være valgt)
Del D
Klikk på sletter filer og følg instruksjonene fra det.
Del E
Klikk på Apply (De fleste prosessene krever at du klikker på Bruk. Hvis du ikke klikke på Bruk, vil ikke endringene bli lagret og du må gjenta dem)
Restart PC

Internet Explorer 8:. .
Del A
Klikk på Verktøy (øverst til høyre under søkefeltet)
Del B
Klikk på Alternativer for Internett
Del C
Klikk på ordet Slett
Del D
Sjekk den første og andre boksen, med mindre du ønsker å slette passord og andre data, men hvis du sletter andre data som er lagret, du blir nødt til å legge dem på nytt, og du vil ikke lenger ha nettleserens historikk, og vil ikke ha fordelen av å se nettsteder når du klikker den første bokstaven eller to av dem inn i søkefeltet. De to første boksene som er merket vil spare nettside data og slette midlertidige filer. Du kan fjerne merket alle andre bokser før du fortsetter, hvis du ønsker det.
Når PC har avsluttet sitt arbeid for å slette midlertidige filer, kan du klikke ok.
Deretter starter du PC .
tre.
En annen måte du kan optimalisere din PC, er å defragmentere harddisken.
A) Gå til Start
B) Gå til Alle programmer
C) Gå til Tilbehør
D) Gå til System Tools
E) Gå til Disk Defragmenter

F) Klikk på navnet på harddisken din, vanligvis stasjon C, slik at det vil bli markert, og velg deretter Defragmenter Disk
Dette vil ta en god stund til komplett så det er en god idé å gjøre dette når du ikke skal ønske å bruke maskinen på en stund.
G) Restart PC
fire.
En annen måte du kan optimalisere din PC er ved å gjøre en Anti-Virus, spyware og adware skann.

Gjør en av disse søker om gangen og starte PCen hver gang du er ferdig med skanningen.

Tips og advarsler


  • Hvis du har prøvd alle disse løsningene, og PC er fortsatt ikke kjører som du vil ha det til, det er sikkert andre alternativer på hvordan du kan optimalisere din PC tilgjengelig for deg. Disse trinnene bør gjøre en forskjell for deg og din PC, men hvis de ikke gjør det, kan det være lurt å diagnostisere harddisken din helse eller be noen andre til å gjøre dette for deg.
    
    Copyright © 2011