Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du kan vise system filmapper i vista

Postet av : Magnus Ekblad

System filer og mapper er skjult som standard i Microsofts Windows Vista. Ifølge Microsoft. com, en skjult fil eller mappe kan ikke sees, men er normalt i alle andre måter. Windows Vista skjuler mest systemet filmapper å hindre utilsiktet endring av en fil som Vista krever for å fungere. Ser disse filene kan være nyttig når du finjustere operativsystemet eller når du feilsøker et problem. Prosessen med å avdekke disse skjulte filer og mapper på datamaskinen din er en enkel en
en.
Klikk Windows perle i Windows Vista for å åpne den forbedrede Start-menyen. Windows perle tok plassen til det klassiske Windows-operativsystemet Start-knappen i Windows Vista.
To.
Klikk på "Control Panel" for å åpne konfigurasjonen og system for datamaskinen.

tre.
Velg "Utseende og personalisering" i Kontrollpanel. Utseende og personalisering "panel gir alternativer for å konfigurere utseendet, følelsen og opplevelsen av Windows Vista.
fire.
Klikk "Mappealternativer" ligger i Utseende og personalisering panel. Velg "View"-fanen i vinduet Mappealternativer.
Fem.
Klikk "Vis skjulte filer og mapper" under "Advanced Settings" overskriften. Klikk "OK" for å bruke innstillingene og lukke vinduet. System filmapper er nå synlige i Windows Utforsker.

Tips og advarsler


  • Vær forsiktig når du redigerer innholdet i systemet filmapper. Mange viktige filer ligger i Windows Vista system mapper.
    Previous:nothing
    Next:hvor å konvertere en flv fil i safari
    
    Copyright © 2011