Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan gjøre min e-maskinen raskere

Postet av : Magnus Ekblad

En langsom E-maskin maskinen kan forårsake halting produktiviteten for ditt arbeid, så vel som sakte film, spill og dårlig videokvalitet under spilletid. Du kan forbedre hastigheten på E-maskin med noen programvare vedlikehold eller ved å oppgradere noen datamaskin hardware. Forbedre hastigheten på E-maskin datamaskin er en enkel prosess som krever noen undersøkelser og forberedelser. Imponer din familie er på vei opp maskinen hjemme med enkel installasjon av noen enkle komponenter

trenger Du:
E-maskin kompatibel RAM.
Skrutrekker.
Electronics støvkost.


en.
Tøm ut tett data på harddisken din. Sikkerhetskopiere viktige filer på en ny harddisk og slette gamle filer som ikke lenger vil være i bruk. Tøm papirkurven.
To.
Kjør E-maskinens defrag verktøyet på harddisken. Den defrag verktøyet er ofte lokalisert i datamaskinen vedlikehold delen av administrative alternativer menyen på operativsystemet.
Tre.
Tøm midlertidige cache filene i nettleseren din. I Firefox, tømme nettleserens buffer ved å velge "Clear Private Data" i Verktøy-menyen.
fire.
Kjøp noen oppgradert RAM. Bruk av datamaskinen manualen eller produsentens nettsted for å finne ut hva slags RAM er riktig for din datamaskin. Pass på at du kjenner bygge, antall kontakten pins og maksimum sporet kapasitet for hver stokk med RAM. Eldre maskiner kan ikke være i stand til å kjøre noe annet kompatibelt RAM større enn 512 GB kapasitet.
Fem.
Installer oppgradert RAM. Slå av datamaskinen og koble den fra makten. Åpne saken luken ved å utløse låsen på saken luke eller skru ut skruene. Luken er plassert på siden av E-maskin, men låsen eller skruene skal være på baksiden av datamaskinen. Forsiktig åpne RAM låsen og velte den gamle RAM hvis du ønsker å fjerne det.
6.
Blås støvet ut av valgte RAM slot med en boks med komprimert luft. Rett inn den nye RAM med sporet og lette den på plass til du er i stand til å låse RAM på plass med sporet låsen. Lukk saken og oppstart av datamaskinen.

Tips og advarsler


  • Under arbeidet med interne komponentene i maskinen din, må du alltid slå maskinen ned og trekk ut støpselet før du åpner sak.
    
    Copyright © 2011