Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å avinstallere Internet Explorer og beskytte datamaskinen mot sine feil

Postet av : Jeanette Morales

Tidligere i januar ble Google angrepet via et sikkerhetshull i Internet Explorer. Til slutt, er Internet Explorer blir vist for den sanne sikkerhetsproblemet det er. Disse trinnene vil hjelpe deg å unngå risikoen som er Internet Explorer

Du trenger:.
Din Windows-maskin
. Internet Explorer.
En som for trygghet og sikkerhet.


en.
Bruk Internet Explorer en siste gang for å gå til http://www. mozilla. com/en-US/firefox/personal. html? fra=getfirefox og finne nedlasting linken på høyre side av siden. Klikk som lenker, og la den ned.
To.
Når Firefox har blitt lastet ned, må du installere det! Alle vanlige innstillinger for installasjon skal være bra for de fleste brukere.
Når Firefox er installert, må du lukke alle programmer før du fortsetter.
Tre.

I WINDOWS 7: Klikk på Start, og deretter Kontrollpanel. Under Programmer overskriften, deretter Avinstaller et program. Under Oppgaver, klikker du Slå Windows-funksjoner på eller av. Se etter Internet Explorer på listen, og klart i boksen ved siden av. En advarsel bør komme opp; Klikk på Ja.
FORTSETTE PÅ TRINN 6
4
I Windows Vista: Klikk Start, og deretter Kontrollpanel. Under Programmer overskriften, deretter Avinstaller et program. Under Oppgaver, klikker du Vis installerte oppdateringer. I denne listen, dobbeltklikker du Internet Explorer. I Avinstaller en oppdatering i dialogboksen, klikker du Ja. En admin passord kan være nødvendig, hvis så, skriv det og /eller klikker Fortsett. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstallasjonen.
FORTSETT PÅ TRINN 6
fem.
I WINDOWS XP: Klikk Start, og deretter Kontrollpanel. Klikk på Legg til eller fjern programmer. Klikk Internet Explorer, og klikk deretter Fjern. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstallasjonen.
FORTSETT PÅ TRINN 6
6.
Hvis Windows starter ikke seg selv, sørg for å starte det selv.
7.

Etter omstart, hvis Internet Explorer er fortsatt intakt, uansett versjon, følger du de riktige trinnene ovenfor for å forsøke fjerning igjen eller å fjerne den tidligere versjonen.
8.
Begynn surfer bruker Mozilla Firefox (eller andre valgte nettleseren). Pass på å lese dokumentasjon og lære om hvordan du kan tilpasse og gjøre den jobben for deg, ORDENTLIG.

Tips og advarsler


  • Spre ordet til venner og kjære . Vise dem denne artikkelen slik at de også kan beskytte deres datamaskiner.
  • Firefox er et tryggere, passelig nettleser. Det finnes andre alternativer, slik som Google Chrome, Opera og Safari.
  • Avinstallere Internet Explorer i versjoner av Windows før Vista vil deaktivere Windows Update. I teorien, forlater datamaskinen sårbar for kommende trusler. Ettersom Internet Explorer er en konstant trussel, er dette en "minste av to onder debatt som bare du kan bestemme. Hvis du velger å følge gjennom med å avinstallere Internet Explorer, må du kjøre Windows Update på forhånd.
    
    Copyright ©2011