Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik backup excel-filer på en flashdisk

Postet av : Jonathan Nyberg

Hvis du er usikker på hvordan du sikkerhetskopierer excel filer her er en enkel måte å komme i gang

Du trenger:. .
2. Flash Drives


en
Kjøp et par flash-stasjoner fra din lokale forhandler som Staples, Office Max, Best Buy og Walmart. Så langt som pengene går forvente å betale ca $ 10-15 dollar hver for 2 GB lagringsplass.
To.
Når du er hjemme foran datamaskinen din, åpne opp en av flash-stasjoner og ta et minutt eller to å lese instruksjonene
3
Finn en USB-port på windows stasjonær eller bærbar datamaskin og sette inn flash-enheten i porten til den sitter -. . ikke bruke for mye kraft.
fire.
Stopp og vent et minutt eller to slik at den har tid til å engasjere og kommunisere med datamaskiner operativsystemet da disse vanligvis ikke krever en CD eller programvare.

fem.
Nå går du til mappen eller filene i opplag der Microsoft excel er filer plassert og klikk én gang for å markere /select.
6.
Neste-høyreklikk en gang å åpne opp nedtrekksmenyen
7
Når neste meny kommer opp -. . velg "SEND TIL alternativet, og finn din flashdisk som vanligvis angis av en flyttbar disk 'G', 'J', eller 'K' for eksempel-bla musepekeren over det da ta fingeren fra knappen.
8.
Hvis alt gikk bra, ble filen overført i løpet av sekunder til flash-stasjonen.
9.
slutt, ved sikkerhetskopiering excel filer, kan du velge mange filer på en gang og sende dem alle til flash-stasjon-eller før overføring, kaste dem i ny mappe, og bare overføre mappen
10
Etter!. du er ferdig, ville jeg rådet å følge samme prosedyre ved hjelp av en annen Flash Drive, slik at du har en kopi av den første, som Flash Drives kan bli tapt, tråkket på, knust, eller rett og slett bestemmer seg for det ønsker ikke å jobben en vakker dag.

Previous:nothing
Next:hvordan å gjøre datamaskinen mye raskere

Copyright © 2011