Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik sletter google historie fra datamaskinen din når du er ferdig

Postet av : Jan-Olof Stoor

Når du skriver noe på Google, de blir lagret på din datamaskin. Dette er fordi Google ønsker at du skal ha et forenklet søk neste gang du utfører samme søk. Unntaket er når du allerede har ordnet innstillingene i nettleseren din slik at søker ikke vil bli lagret. Slette søkeloggen fra Google er ganske lett. Grunnen til at noen skulle ønske å slette disse søkene er slik at når en annen person bruker datamaskinen, ville de ikke kunne se hva du tidligere har søkte på. Det er mange mennesker som ikke vet hvordan du gjør dette. Hvis du er en av dem, her er hvordan du sletter Google historie fra datamaskinen permanent.
Hvis du bruker Firefox, her er en fremgangsmåte, slik at du kan slette Google historie:

Du trenger:
Computer
. Internett-tilkobling.
Mus.
Keyboard.


en.
1. Klikk Verktøy-menyen i Firefox eller bare trykke ALT + T på tastaturet.
To.

2. Velg "Slett logg".
tre.
3. Klikk på drop-down knappen rett ved siden av "Tid for sletting. "Her kan du velge hvor mye historie søk du ønsker å bli kvitt.
Fire.
4. Klikk på drop-down pilen ved siden av Detaljer.

5.
5. Choose avmerkingsboksene for Form Search History og Se Download History.
6.
6. Lastly, klikk på "Clear nå. "

Tips og advarsler


  • Når du bruker Internet Explorer, er det også andre måter for deg å slette Google historie fra datamaskinen. Søk etter ferd med å gjøre dette slik at du kan også slette loggen.
  • Hvis du ikke regelmessig slette loggen for Google på datamaskinen din, vil det være noen tilfeller hvor datamaskinen vil fryse. Den beste måten å unngå dette på er å slette de uønskede filer og historien til nettleseren din slik at du får en ny start hver gang.
    Previous:nothing
    Next:hvordan du slår av over-type
    
    Copyright © 2011