Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å holde maskinen i topp form år etter år

Postet av : Jeanette Morales

Når du kjøper en ny datamaskin det kommer alltid fort og når du bruker den for noen måneder er blir gradvis tregere. Hvorfor det skjer? . Det er det vi skal se i denne artikkelen

Du trenger:
En datamaskin


en
en. . . Først du skal rengjøre harddisken av alle filer som ikke skal være der. Operativsystemet og mange programmer sette sine spor og ekstra data liggende rundt på harddisken som ikke egentlig trenger å være der. Ditt første oppdrag er å slette alle disse filene. Ingen programvare kan gjøre det 100% automatisk, er du alltid trenger å få skitt på hendene å gjøre det manuelt. Installer CCleaner og slette alt søppelet som allmenningene programmer lar. Nå la CCleaner og åpne dokumentene og innstillingen mappen. Her er alle filene som brukes av programmer og noen av dem som brukes av operativsystemet. Du kommer til å slette alle filene i Temp-mappen. Dette var den største. De fleste datamaskiner har noe sånt som 1 + GB filer i mappen.
To.
To. Du kommer til å avinstallere alle programmene du ikke bruker i de siste 30 dagene. Dette er et must fordi stedet for å ha dem med hard disk, RAM og brukernes oppmerksomhet også, kunne den samme plassen brukes av operativsystemet for å forbedre din arbeidshastighet. CCleaner kan tørke dem alle ut av datamaskinen din umiddelbart, mye bedre enn Windows-standard avinstallere verktøyet.
Tre.
Tre. Nå er det tid for mer manuelt arbeid. Gå til dokumenter og innstillinger igjen og slette mappene over alle programmene som du allerede fjernet. Mesteparten av tiden programvaren vil ikke selv ødelegge seg selv, må du gjøre det manuelt.
fire.
fire. Ok, med alt det arbeidet som er gjort, la oss sette harddisken organisert på nytt. Når du sletter en fil, vil Windows skrive på at "hullet" mer informasjon, men hvis filen er for stor, vil Windows delte den i to filer, vil den andre delen trolig være svært langt unna. Når vinduer trenger å lese filen igjen vil det ta lengre tid, med mindre du bedra datamaskinen regelmessig. Smart Defrag er en gratis programvare som vil gjøre det for deg automatisk. Du kan installere og glemme det.
Fem.
fem. Og til slutt du kommer til å slette noen tjenester du egentlig ikke trenger å bruke. Et eksempel kan være PC-søk. Du trenger egentlig ikke dette verktøyet fordi det er ennå altfor upålitelig. Den andre tjenesten kunne bli Outlook fordi Gmail lagrer all informasjon i serveren sparer plass på harddisken. Den siste tjenesten du egentlig ikke trenger å bruke er det Office-pakken, spiser denne programvaren flere GB er på harddisken, og Zoho har en lignende løsning som kjører bare online og aldri svikter!

Tips og Advarsler


  • Aldri format datamaskinen når du ikke virkelig må. Installere alt tar igjen for lenge!
  • Hvis du ikke bruker disse tipsene maskinen harddisken vil se det er liv sterkt redusert fordi det vil ha å jobbe mye mer, iført ut tannregulering og overoppheting det.
    Previous:nothing
    Next:hvordan å markere tekst i Microsoft Word
    
    Copyright © 2011