Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å lage en boot bilde fra en cd

Postet av : Annika Hultén

Opprette en diskfil fra en boot-CD er en god måte å sikkerhetskopiere operativsystemet gjenoppretting av data i tilfelle maskinen feil. Dette bildet kan lagres på en annen datamaskin, en annen flash-stasjon, eller brennes på en tom CD. Den vil inneholde alle dataene på den opprinnelige CD slik at du kan starte fra den i tilfelle operativsystem problemer. To av de beste valgene for å gjøre dette er den populære Nero programvaren og den frie ISO Recorder, men de fleste CD-brenner-programmer lar deg lage et bilde

Du trenger:
Nero eller ISO Recorder.
Original boot CD.

Opprette en Boot Image med Nero


en.
Sett inn den opprinnelige boot CD i stasjonen.

2.
Last ned og installer Nero hvis du ikke allerede har gjort det. Den fulle versjonen koster $ 59. 99. For et gratis alternativ, ser delen "Opprette en Boot Image med ISO Recorder. "
Tre.
Open Neros SmartStart Wizard og velg "Nero Express. "
4.
Klikk på fanen merket "Kopier hele platen. "
fem.
Velg stasjonen som inneholder CD-en i det neste vinduet under "Les From. "Dette vil trolig bli valgt automatisk, men du bør sjekke for å være sikker.
6.
Velg" Image Recorder "hvor det står" Skriv til. "Dette forteller Nero deg er ikke kopiering av CD til en annen plate, men i stedet kopiere dataene til en bildefil.
7.
Klikk "Kopier" og velg plasseringen der du vil lagre bildet. Pass på å legge til bildet filtypen ". iso" for å sikre kompatibilitet senere.

Opprette en Boot Image med ISO Recorder


en.
Sett inn den opprinnelige boot CD inn stasjonens.
to.
Last ned og installer ISO Recorder. Dette installerer programmet, men også innganger flere nye menypunkter i Windows Utforsker til å lage enkle grunnleggende kommandoer som brennende plater og lage plate bilder.
Tre.
Åpne "Min datamaskin" fra skrivebordet og høyre-klikk på CD-stasjonen som inneholder den opprinnelige boot disk. Velg "Kopier CD til Image File. "
Fire.
Velg hvor du vil lagre bildefilen. Pass på å legge til bilde ". Iso" utvidelse for å sikre kompatibilitet.
fem.
Lukk fremdriften vinduet når prosessen er ferdig.

Tips og advarsler


  • En PC kan ikke starte opp fra en diskfil seg siden å få tilgang til bildefilen Windows må allerede være i gang. Så mens en bildefil er en ideell måte å lagre data starter opp, hvis Windows ikke starter, må du brenne image til en CD og boot derfra.
    
    Copyright © 2011