Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å øke datamaskinens hastighet med bare noen få skritt

Postet av : Stefan Svensson

Alle vil ha en rask datamaskin. Den dårlige nyheten er uansett hvor forsiktig en bruker er, en datamaskins ytelse avtar. Den gode nyheten er, gjenvinne at prosessoren dyktighet er bare noen få klikk unna.
Følg disse enkle stegene, og gjenta en gang i blant, og maskinen vil være like raskt som det pleide å være når du . kjøpte den

Du trenger:.
En treg datamaskin


en
Midlertidige filer er opprettet eller lastet ned hver gang du gjør en enkel ting som åpne en web. side. Mens de er små og uviktige i små mengder, kan de kveles prosessorhastighet dersom ikke tatt vare på.
Så, gå til Start -> Kjør og skriv inn "Temp" i "Åpne" tekstboksen, dette vil åpne den midlertidige mappen. Du kan slette alle filene i her.
To.
Annen slags fil som kan hope seg opp er "Forhåndshent" filer. Dette er filer som er opprettet under rutinemessig ytelsen til datamaskinen.
Igjen, gå til Start -> Kjør og skriv inn "Forhåndshent" i "Åpne" tekstboksen, dette vil åpne "Forhåndshent"-mappen. Slette alle filene i her vil vise umiddelbar endring i ytelse hastighet.
Tre.
En god rengjøring av harddisken hjelper mye med ytelsen til datamaskinen. Microsoft har en innebygd disk renere at mange mennesker forsømmer eller velge å ikke bruke
Gå til Start -. > Alle programmer -> Tilbehør -> Systemverktøy, og klikk på "Diskopprydding" Dette åpner Diskopprydding-verktøyet. Velg disken du vil rydde opp. Når listen over filer som skal slettes vises, velger du alle filene og klikk på "OK. "
Fire.
Alle liker å installere programmer. Problemene starter når vi slutter å bruke dem, og glemmer å fjerne dem. Disse programmene vil ligge på datamaskinen og holde blødning prosessorkraft. Hvis et program ikke er nødvendig, bør den avinstalleres
Gå til Start -. > Kontrollpanel -> Legg til eller fjern programmer og velg programmet du ikke trenger lenger, og klikk på " ;. . Fjern "knappen
5
Microsoft Windows leveres med komponenter som du aldri kan også bruke. Igjen, som uønsket eller ubrukte programmer disse komponentene vil suge deg for diskplass og påvirker den generelle ytelsen
Gå til Start -. > Kontrollpanel -> Legg til eller fjern programmer og klikk på " ; Legg til /fjern Windows-komponenter "-knappen i listen til venstre. Når "windows Components Wizard" åpnes, un-sjekk av elementer du ikke lenger trenger. Et godt eksempel er Microsoft Games.
6.
I tilfelle det er en systemfeil, holder Microsoft sporet av systemfiler. Bilder av operativsystemet ved visse intervaller kalles "System Restore Point Files". Problemet er bildet som vanligvis trengs er den nyeste. Microsoft glemmer å slette de gamle bildene så snart en ny en er lagret
å slette gamle System Restore Point Files Gå til Start -. > Alle programmer -> Tilbehør -> Systemverktøy, og klikk på " ; Diskopprydding ". Klikk på "Flere alternativer" faner, og deretter på "Clean Up . . . " knappen under "System Restore. "Neste klikk på" Yes "når den spør" Er du sikker på at du vil slette alle, men de siste gjenopprettingspunkt? "

Tips og advarsler


  • I trinn 1, kan du ikke være i stand til å slette filer som starter med "PerfLib_PerfData", velger du alle andre filer og slette.
  • I denne artikkelen "Delete" betyr permanent slette, så sørge for at du trykker på Skift-tasten mens du trykker slette (SHIFT + DEL).
  • I trinn 6, hvis operativsystemet er annet enn Windows XP, "System Restore Files" kan aksesseres av først å klikke på "Rydd opp System Files", nederst, og deretter velge "Flere alternativer"-kategorien.
  • Forfatteren tar ikke ansvar for skader som er forårsaket av bruk av instruksjonene i artikkelen, bruk på egen risiko.
  • Når du sletter sikre at du har valgt de riktige filene .
    
    Copyright © 2011