Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du kan gjenopprette en Compaq Evo d51s

Postet av : Camilla Näslund

Den EVO D51S er en stasjonær datamaskin produsert av Compaq. Hvis du ønsker å gjenopprette EVO D51S må du bruke recovery disken som følger med datamaskinen. En recovery disk er en optisk disk som inneholder datamaskinens grunnleggende informasjon, for eksempel sitt operativsystem, drivere og annen viktig systeminformasjon. Compaq vil vanligvis inneholde en recovery disk når du kjøper PCen. For å bruke recovery disk, må du konfigurere systemet til å starte opp fra CDen

Du trenger:.
Compaq recovery disk.


en.
Plasser recovery disk i Compaq's harddisken og start datamaskinen på nytt.
to.
Trykk på tasten som kommer inn i BIOS setup-menyen, den mest vanlige nøkkelen til dette er
3
Velg "Boot"-kategorien fra listen øverst på skjermen for å gå inn i menyen "F2. ". som bestemmer din boot rekkefølge.
fire.
Flytt din primære harddisken til toppen av listen for å gjøre den til primær oppstartsenhet. Listen vises på boot-menyen er rekkefølgen som bestemmer hva drive PCen søker etter på operativsystemet først. Du setter den øverste alternativet til stasjonen slik at datamaskinen laster operativsystemet finnes på disken i stedet for harddisk. Dette gjør at recovery disk til å initialisere før harddisken din slik at du kan laste inn informasjon.
Fem.
Trykk "F10" for å lagre og avslutte BIOS og velg "Ja" for å bekrefte endringene du har gjort. Restart datamaskinen for å fullføre operasjonen.

Previous:nothing
Next:hvordan du feilsøker Big Fish Games

Copyright © 2011