Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du slår av over-type

Postet av : Jonathan Nyberg

Har du noen gang vært å legge noe i teksten når du plutselig, begynner det å erstatte seg selv? . Lær hvordan du slår av over-type, samt at du kan bli et uhell slå den på i første omgang
en.
Finn din INSERT-tasten. Det er vanligvis gruppert i nærheten DEL, selv om det kan være vanskelig å finne, spesielt på små bærbare datamaskiner som netbooks. Du må kanskje bruke en funksjonstast på enkelte modeller. (Funksjonstaster er generelt en spesiell farge, for eksempel blå eller gul, og er plassert i nedre venstre hjørne på de fleste bærbare datamaskiner. De trenger å være deprimert på samme tid den andre knappen er trykket. )
To.
Trykk på INSERT-tasten. Ta-da! Over-type eliminert!
Tre.
Fortsett å skrive som vanlig, uten frustrasjon over-type. Det kan være lett å tilfeldigvis treffe INSERT-tasten, men i fremtiden, vil du vite hvordan du skal bare trykke den på nytt før du gjør store skader på teksten.

Tips og advarsler


  • Du kan bruke Ctrl-Z for å angre eventuelle uønskede endringer over-typen kan ha forårsaket. Slapp av! Eventuelle feil er lett fast.
  • Det faktum at INSERT-tasten er så lite og skjult på noen bærbare og netbooks, ofte rett ved DELETE, betyr at det er veldig lett å treffe den uten å vite det. Vær oppmerksom på dette når strekke å treffe DEL.
    Previous:nothing
    Next:hvor å bedra
    
    Copyright © 2011