Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan gjøre dell bærbar PC kjøre raskere

Postet av : Camilla Näslund

Når en Dell bærbar datamaskin tar tjue minutter å søke på Google etter et emne, er noe galt. Allerede pengene har blitt brukt til å fikse det, men, datamaskinen som kjører sakte er på vei oppover igjen. Her er nyttige tips om hvordan å lage en dell bærbar PC kjøre raskere
1. .
Clean datafiler
En måte å hjelpe en dell bærbar PC kjøre raskere, er å rengjøre datafiler. Gå til Start-menyen på venstre side av pc. Klikk på kontrollpanelet. Etterpå, for å søke etter Alternativer for Internett og dobbeltklikk åpne. Under logg der det står: "slette midlertidige filer, historikk, informasjonskapsler, lagrede passord og web-informasjon" klikk slett. Et vindu vil pop åpne for å slette hver kategori nevnt. Hver kategori skal slettes eller trykke "slett alle" knapp. Når du er ferdig, klikker ok.
To.
Utfør en Diskopprydding
Gå til start-menyen. Gå til alle programmer og se etter tilbehør. Se på system verktøy og gå til disk opprydding. Klikk på disk opprydding. Etter å ha fullført denne oppgaven, vil et popup-vindu hvor man kan sjekke hva som må renses opp. Sørg for å vise filer før opprydding av C:. . /Kjøre
3
Defragmentering av Disk
Defragmentering av disken hjelper med datamaskinen som kjører sakte og gjør bærbare PC kjøre raskere og bedre ved å konsolidere fragmenterte filer og mapper på datamaskinens harddisk. Dette vil hver okkuperer et tilstøtende, single plass på volumet. Tilgang til filer og mapper vil være raskere og mer effektiv.
Gå til start-menyen og deretter til tilbehør. Gå til system verktøy og deretter Diskdefragmentering. Denne oppgaven med defragmentering kan ta noen minutter eller lenger avhengig av datamaskinen.
Fire.
Gjenopprett Computer System til et tidligere tidspunkt
Mange ganger man kan laste ned unødvendig søppel på datamaskinen. Det er gjort så ofte at det vi laster ned kan redusere vår datamaskin ned. Gjenopprette datamaskinen til et tidligere tidspunkt, vil hjelpe dell datamaskin laptop kjøre raskere. Gå til start-menyen og deretter til tilbehør. Gå til system verktøy og deretter Systemgjenoppretting. Klikk på gjenopprette systemet til tidligere tidspunkt og klikk på Neste. Plukk kalenderen datoen da datamaskinen ble kjører best. Utfører disse enkle trinnene vil hjelpe en dell bærbar datamaskin drives effektivt og effektivt.

Tips og advarsler


 • Sjekk filene du vil ha slettet
 • rensefiler to eller tre gangeren måned
 • Defragmenter disken hver tredje måned
 • Clean nettleser og informasjonskapsler regelmessig
 • Tøm papirkurven og søppel
 • Slett unødvendige e-poster
 • Fjern programmer unødvendig lastet ned på PC
  Previous:nothing
  Next:Slik tømmer en nettleser cache
  
  Copyright © 2011