Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan jeg ikke lenger ønsker å dele denne info

Postet av : Magnus Ekblad

I denne artikkelen vil du lære hvordan du gjør en ping test og hva noen av feilene mener

Du trenger:. .
En bærbar eller stasjonær datamaskin
En penn og papir (for å holde notater).


en.
Jeg ikke lenger ønsker å dele denne informasjonen. 1 av 4 e-poster om pågående saker som ble aldri adressert.
Hei igjen,
Jeg så at det var tilbakemeldinger om problemene publisere artikler, og hvordan det var fikset, men jeg har skrev en annen artikkel på ditt nettsted og fortsatt har de samme problemene med den første og andre artikkelen, har jeg faktisk hatt disse problemene siden jeg har logget på og skrev min første artikkel. Er det noe info om når disse problemene kan løses?
** Tekniske problem vurdering **
Jeg har problemer med å legge en profil bilde. Jeg har prøvd. JPG og. BTM filformatene også jeg har prøvd å legge avataren din med samme resultat. Jeg er også å ha problemer med steg bilder. Når jeg redigerer artikkelen min, bildene viser som miniatyr, men de viser ikke når jeg "lagre preview" eller sende artikkelen

Date:. Wed, 3 mars 2010 08:56:57 -0800
Til: wize1ofhardworkent @ hotmail. com
Subject: Re: En henvendelse har blitt sendt inn via nettsiden. (EH00054436)
Fra:. Member. service @ ehow. com
2
jeg ikke lenger ønsker å dele denne informasjonen
3 <. . br>
jeg ikke lenger ønsker å dele denne informasjonen.

Tips og advarsler


  • Det er en god idé å ha noe å skrive med, en pute eller et ark å kopiere din ping test resultatene.
  • Dette er en test som ikke vil gjøre noen endringer på datamaskinen eller nettverket, kontakt din system eller nettverksadministratoren hvis du velger å gjøre noen endringer i systemet eller nettverk.
    
    Copyright © 2011