Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan man kan forebygge vista fra "blue screening" med photoshop

Postet av : Ulf Friberg

Jeg har alltid syntes dette ble forårsaket på grunn av min Alienware-system og ikke Vista. Etter å ha sett inn i alt ser jeg at ikke er den faktoren.
Noen sier det kan være Trojans eller Mal ware, og andre snakker om programvare. I mitt tilfelle er det en programvare, Photoshop til å være mer nøyaktig og overoppheting. Jeg har PS Elements 6. 0 og 4 gigs av Ram og mer enn 25% av minne igjen på min harddisk. Jeg har ca 98 prosesser til enhver tid. Jeg har duell raid, når jeg får en "blå skjerm" dette ødelegger en av de to. .
Løsningen er svært enkel, hvis du kan huske å følge disse enkle trinnene

trenger Du:
Hvis registret er skadet så må du kjøre et register program
.  (De fleste er ikke gratis, selv om de hevder å være).
.
Hvis du ikke ønsker å betale for dette eller det fungerer ikke så du må gjøre det jeg alltid har gjort -. Installere OS
.
MERK: ved hjelp av et gjenopprettingspunkt kan hjelpe hvis du IKKE har "dual raid" konfigurasjon
. .
For å unngå "blue screen" om sin Photoshop av et annet program som krever mye av dine systemer ressurs, må du kjøre på min.
 av programmer og vinduer.
.
Åpne Oppgavebehandling, stenge programmer som du ikke bruker.
.
Kontroller at du har din PC eller bærbar PC med god ventilasjon.
 Over oppvarming kan også føre til en "blå skjerm".
Hvis du holder opplever dette selv med alt du har gjort kan du kjøre feil programvare eller trenger de nyeste Microsoft-oppdateringer.
.


en.
Reduser arbeidet CPU har å gjøre (selv om du har et kraftig system).
Slå av eventuelle "Prosesser" ikke relatert til det aktuelle prosjektet på hånden.
to.
Øk luftstrømmen til systemet. Enhetene i systemet kan bare håndtere så mye varme før de har til å beskytte seg. Langvarig eksponering varme vil også barbere livet av maskinvaren.
Tre.
Sist, holde seg borte fra områder som virker fishy. I det øyeblikket du åpner en link til en nettside du utsetter programvare for å angripe. Beste tips er hvis den siden du surfe for (sikker filter på) er ikke på den første siden jeg vil nøle med å klikke på det.
Selv de beste virus, mal ware og spyware programvare kan ikke være full bevis . Bare fordi noe skjedde med en gang betyr ikke ingenting.
Likevel, holde seg orientert, og bruk det ofte.

Tips og advarsler


 • Hvis en multi-tasker som jeg er så vil det vanskelig for deg å holde opp med dette. I så fall gå til Oppgavebehandling, klikk på "Tjenester" og klikk "Sevices"-knappen nederst til høyre. Dette vil åpne alle dine tjenester, derfra du endre oppstarten av nesten hvert program.
 • Høyreklikk en tjeneste "Name", velg "Properties". Fra kategorien Generelt ser du en drop down boksen for å endre hvordan det starter (i de fleste tilfeller er det 4 alternativer).
 • Du kan også endre disse alternativene (hvis ikke tillatt fra Task Manager) gjennom msconfig . Klikk "Start", skriv inn i søkefeltet "msconfig" (uten anførselstegn).
 • Klikk på "Tjenester"-kategorien, klikk deretter på "Skjul alle Microsoft-tjenester"
 • nå fjern alle programmer du ikke ønsker å starte opp når du slår på PCen
 • Gå til "Startup" fanen og gjøre det samme. Når du kjører msconfig, vil alle endringer du har gjort krever en omstart.
 • Pass på at når du forsøker å stoppe programmer og tjenester som du helt ned hvilke du gjorde. Dette vil hjelpe deg å gjenopprette hvis ikke kan fullføre oppgaven, hvis noen gang trenger å gjøre om dette nedover veien, eller å hjelpe andre (for å spare pc ressurser).
 • Alt jeg har nevnt er fra min egne erfaringer.
 • Jeg hevder ikke å si noe jeg sa vil fikse eller gjøre det verre, bare at fremgangsmåten førte meg til ikke å ha den "blå skjerm" problemet.
 • Hvis du ikke vet noe om datamaskiner, kan du få noen til deg gjennom disse trinnene.
 • Hvis du slår av gale ting du kan skape deg mye sorg, så kan du bare stenge ned hva du vet sikkert hva det er og om det er en avhengighet av noen andre program.
 • Lag et gjenopprettingspunkt, og deretter prøve å slå et program om gangen, starte på nytt etter hvert. Hvis noe ikke går rett du vet å slå tilbake på.
 • Du prøver alt dette på egen risiko, men jeg forsikrer deg at det har fungert, og jeg håper det gjør for deg.
  
  Copyright © 2011