Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan problemer skyte compaq hp presario og gjør HP Compaq 5000 presario serien datamaskinen kjøre raskere

Postet av : Jeanette Morales

Compaq Presario PC stasjonær datamaskin (SR5030NX) sammen med andre Compaq Presario 5000 serie datamaskiner er muligens den mest irriterende og frustrerende datamaskiner noensinne er laget.
Så langt kan min erfaring med Presario Compaq oppsummeres som følger: Point, klikker, fryse. Vent. Vent litt mer. Trekk håret ut i frustrasjon. Reboot maskinen.
Gjennom årene har jeg eid den beste og verste navn merkevare datamaskiner inkludert andre HP, IBM, Gateway og eMachines (på nedre enden av kvalitet, men likevel bedre enn Compaq Presario anyday). Og, er Compaq Presario det verste, langt.
Og, mens jeg kunne bare rett og slett bruke pengene til å kjøpe en annen datamaskin, har jeg tatt utfordringen å gjøre denne datamaskinen arbeidet og underveis funnet noen svært enkle måter å trøbbel skyte veldig plagsom Compaq HP Presario.
Her er en kort liste over noen av de vanligste problemene som jeg har støtt på så langt med min Compaq Presario 5000 serie maskin sammen med noen raske løsninger for å løse problemene. Disse quick fix tips er sannsynlig å arbeide med noen Compaq Presario HP-datamaskiner.

Du trenger:
Compaq Presario HP eller
. Compaq Presario 5000 serie maskin.
Ønske om å gjøre Compaq HP Presario kjøre raskere og mer effektivt.
Tid og tålmodighet.


en.
Rolig løping, lavt strømforbruk
motsetning til Compaq Presario 6000, går det Compaq Presario 5000 (serien) saktere enn forventet for online oppgaver, så bare vær tålmodig.
Compaq Presario har en irriterende klistremerke foran på maskinen hevder at den har en Intel Pentium 4-prosessor og 1024 MB internt minne. Men prosessoren drar som en datamaskin fra 1990 kjører på Windows 98 og det betyr at det gjør alt super treg.
Glem multi-tasking. På Presario, kan du gjøre en oppgave om gangen, se på DVD eller surfe på Internett. Sjekk e-posten eller arbeide på den innebygde i fri Notisblokk programvare. Ikke begge. Noe mer enn det og du spør etter fryse-ups og krasjer.
Defragmenter Compaq HP Presario minst en gang i uken for å forbedre hastighet og utholdenhet. Og, bruke en gratis spyware scannere fjerne eventuelle virus eller infeksjoner som kan være bremse Compaq Presario HP datamaskin.
Og, mens det er altfor treg til å bli betraktet som en seriøs jobb-PC, Compaq Presario 5000 og andre Compaq Presario HP-datamaskiner streame videoinnhold på Internett svært godt med få hang-ups, så hvis du er leter etter en datamaskin til å se på Hulu eller Youtube videoer, kan dette være den ene
2
Annoying glitches som ikke finnes i andre datamaskiner:. .
Denne Compaq 5000 Presario serien datamaskin har en flekkete banerekord av ytelse og ofte nekter å åpne programmer på kommando. Ofte, fryses Compaq HP Presario uventet på odde tider som når jeg jobber på et Word Pad eller Microsoft Office-dokument, vil datamaskinen fryse plutselig som prosessoren hastigheter for å ta igjen med meg, all den stund gjør en irriterende høy pitched sutre .
Den raske løsningen er å bruke ikke-Microsoft (non-HP)-programmer når det er mulig eller skrive ut dokumentet i en e-post og deretter kopiere /lime inn i et program som Microsoft Office for å gi den siste finpussen . Dette kan ikke gi mye funksjonalitet til din Compaq Presario HP, men det vil spare deg mange timer med hodepine og frustrasjoner.
3
Annoying fryse-ups og uventede krasjer:.
Åpning og lukking et program eller ha mer enn to eller tre programmer som kjører på Compaq Presario HP kan føre til datamaskinen fryse ups eller krasjer. Veksle mellom åpne vinduer eller åpne dokumenter eller programmer kan være en virkelig dra også, og ofte fører til en komplett fryse opp, fører til reboot. Hvis du liker å multi-oppgave, vil du kanskje velge en annen datamaskin.

Løsningen på dette problemet er å bare kjøre ett program om gangen. Legg igjen din multi-tasking for andre datamaskiner.
Ofte en fullstendig omstart og hvile for Compaq Presario HP er den beste løsningen
4
Ikke kompatibel med populære programvare:. .

Presario er ikke veldig kompatibel med mainstream programvare som Adobe Shockwave eller Adobe (pdf) leser. Hvis du liker å spille gratis online spill eller lese gratis ebooks på nettet, så vil du bli svært skuffet over utviklingen. Og, det er egentlig ikke så bra for surfing på Internett som det er utsatt for henge ups når det kommer til en side som har Adobe Flash eller andre JAVA eller javascript basert kode.
Husk å jevnlig oppdatere Compaq Presario, med de nyeste Microsoft-og Java-programvare oppdateringer for å unngå inkompatibilitet problemer.
fem.
Ikke veldig bra for å surfe på Internett:
Ved å klikke på nye lenker mens du surfer på Internett kan være en frustrerende øvelse i nytteløse, ta flere minutter med irriterende dragninger og henge ups før den nye siden endelig laster. Compaq maskinen reagerer på nettkurs som om det er liksom personlig forårsaker disse hendelsene til å skje. Noen ganger surfe på nettet med Compaq kan være morsomt og andre ganger, irriterende.
I et nøtteskall, bestemmer Compaq Presario når og hvis du kommer til å være online og bestemmer hva din erfaring kommer til å bli. Det er som å ha storebror ser over skulderen hele tiden, overvåking og godkjenne eller nekte.
Og, ikke engang få meg i gang på farene ved å høyreklikke. Det er veldig frustrerende.
Det er egentlig ikke mye du kan gjøre for å løse dette problemet annet enn å holde Mozilla nettleseren oppdatert på en jevnlig basis. Og, prøv å ikke kjøre mer enn fem eller ti faner om gangen for å unngå fryse-ups
6
Stadig går inn i dvalemodus. . :
Compaq Presario 5000-serien (SR5030NX) datamaskin går også inn i en slags dvale da stående uten tilsyn for enda en kort periode. Bare nylig, frøs maskinen min opp, etter en kort fem minutters periode uten aktivitet, sammen med Mozilla Firefox, en rekke arbeidsrelaterte dokumenter og to timer med forskning.
Når nettleseren fryser, er den eneste løsningen å ta ned nettleseren ved hjelp av den innebygde i Task Manager. (Hvis du vil bruke Task Manager, bare høyreklikk på oppgavelinjen nederst på skjermen. )
Andre ganger, er den eneste virkelige fastsette å slå av Compaq Presario, og starte på nytt.

Når du arbeider med en Compaq Presario 5000 serie maskin, det eneste du trenger mye tålmodighet. Aldri rush noe. Hvis du må laste hele maskinen, så gjør det.
De rask løsning for dette problemet er å gå til kontrollpanelet på Compaq Presario HP datamaskin og stille inn maskinen til å "aldri sover". Det er lurt å deaktivere skjermspareren da dette ofte fører til at Compaq HP Presario til feil uventet når det våkner opp ».
7.
The (Compaq Presario 5000-serien) datamaskinen horder cookies og andre junk filer som sokker samle lo.
Ikke glem å kjøre et gratis Diskopprydding-verktøyet på maskinen minst to ganger om dagen, som Comodo System Cleaner. Det er gratis og gjør jobben til en betalt programvare til dejunk alle midlertidige filer på Compaq Presario HP eller Compaq Presario 5000 serie maskin.


Copyright © 2011