Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hva er definisjonen på datamaskinen ormer?

Postet av : Camilla Näslund

En dataorm er en type malware eller ondsinnet program som skiller seg fra en datamaskin virus i at den kan spre seg automatisk over nettverk uten noen handling på den delen av brukerne

Du trenger:.
File-utvinning programvare som Undelete eller Gjenoppretter Plus.

Funksjon

Computer ormer er laget for å gjenskape og overføre seg selv på egen hånd, noe som kan tillate seg å spre seg svært raskt.

Effekter

I følge til Microsoft, kan ormer sende seg selv i så store mengder at de kan tette nettverk kan føre til lange forsinkelser i nedlasting og visning av websider på Internett.

Forebygging /løsning

Kjøre et oppdatert antivirusprogram og oppdatert operativsystem og brannmur programvare mens du bruker Internett kan bidra til å forhindre ormer.

Fjerning

Antivirus skannere og malware skannere kan være i stand til å fjerne ormer ; når nye high trusselen ormer er oppdaget, er spesielle programmer og verktøy utviklet for å fjerne spesifikke ormer noen ganger utgitt av antivirus programvare selskaper

Hensyn

Hvis du mistenker at du infisert med en orm, koble datamaskinen fra Internett. og feilsøke problemet på en annen datamaskin Internett-tilkobling kan bidra til å holde datamaskinen fra sprer ormen til andre.

Previous:nothing
Next:hvordan å reparere en avstemning maskin

Copyright © 2011