Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan tømmer jeg min datamaskin papirkurven?

Postet av : Charlotte Wannberg

Når du sletter filer fra datamaskinen din, er de lagret i et sted kalt papirkurven. Papirkurven fungerer som en midlertidig lagringsplass for filer, slik at du kan gjenopprette dem til deres opprinnelige plasseringen hvis du ombestemmer deg om å slette dem permanent. Men hvis du ikke har noen intensjon om å gjenopprette enkelte filer, kan du slette dem permanent fra datamaskinen og frigjøre systemressurser som for eksempel harddiskplass og minne

Du trenger:.
Windows installasjonsdiskett
<. /h4>
en.
Finn Papirkurv-ikonet på skrivebordet og og høyre-klikk på den. Ikonet ser ut som en papirkurv kan. Høyreklikk på "Recycle Bin" og klikk "Tøm Recycle Bin" for å slette alle filer fra papirkurven uten å åpne den. Hvis du ikke ser ikonet på skrivebordet, klikker du på Windows "Start"-knappen, og finner du det på pop-up vindu eller utføre et søk.
To.
Dobbeltklikk Recycle Bin ikonet på skrivebordet eller Start-menyen hvis du vil fjerne bestemte elementer uten å tømme hele papirkurven. Du bør se en liste over de filene du slettet. Bla gjennom listen og klikk filen du vil slette permanent. Trykk "Delete" for å bli kvitt den filen permanent.
Tre.
Alternativt kan du slette alle filene i papirkurven mens den er åpen. Å gjøre det, klikker du på "Tøm papirkurven"-knappen på verktøylinjen hvis du bruker Windows Vista eller 7. For Windows XP-brukere, klikker du på "File"-menyen som ligger inne i papirkurven, og klikk "Tøm Recycle Bin. "


Copyright © 2011