Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Realtek lyd driver problemer

Postet av : Stefan Svensson

Realtek Sound Audio er en type firmware integreres i en datamaskin, via hovedkortets, for å gi en optimal lydopplevelse. Du trenger ikke et ekstra lydkort mens du bruker Realtek audio-systemet, som gir Windows "plug and play" støtte for lyd aktiviteter, slik som å lytte til musikk, ved hjelp av multimedia applikasjoner, lage musikk og spill

Ingen Lyd fra Realtek Driver

En Realtek Sound Driver kan funksjonsfeil når du oppgraderer Windows operativsystemet fra Windows XP til Vista 32 -. eller 64-bit operativsystemer. Når du utfører en oppdatering, sjekk for å sikre at du har den nyeste Realtek driveren gjelder for den aktuelle oppgraderingen. Besøk Realtek hjemmeside for firmware som støtter systemet du trenger å oppgradere. (Se referanser nedenfor. )

Installasjonsproblemer

Under en ny Windows-installasjon, Win32 systemfilene lese basic input /output system (BIOS) for å se om systemet har initialisert alle komponentene. (The Realtek onboard lyd er en av disse modulene. ) Hvis du hører ingen lyd etter installasjon, sjekk systemoppsett for å se om bord lyd har initialisert. Hvis ikke, så etter systemoppsettet, initialisere lyd, starte datamaskinen i Windows og sjekke "Multimedia" eller "Sound Control" ikoner i kontrollpanelet i Windows-operativsystemet.

Onboard AC97 Chip

Realtek lyddriver har et grensesnitt med AC97 ombord lydbrikke, som bærer instruksjoner for lyd operasjoner på bordet gjennom en firmware-program. Hvis firmware ikke har lastet inn, kan det lydkortet ikke kommunisere med AC97 chip. De fleste hovedkort som bærer AC97 chip, for eksempel ASUS Technologies, har firmware for å initialisere AC97 chip. Se etter firmware for AC97 chip til den aktuelle produsenten av hovedkortet hjemmeside.

ASIO Driver Conflict

I noen tilfeller, brukerne installerer ASIO-drivere i forbindelse med Realtek drivere for spill, bedre lyd-og MIDI eller musikk integrasjon. En ASIO driver forrang over en eksisterende software lyddriver som Realtek på systemet. Den ASIO driveren har en meny som lar deg velge Realtek driveren som den primære kilde til lyd-utgang, mens du kan angi andre enheter som lydinngang.

Hovedkort Konfigurasjon

Hvis du har valgt å bygge en datamaskin fra "scratch" merker for å sikre at hovedkortet AC97 chip støtter Realtek Sound Driver konfigurasjon. Mange bygger datamaskiner uten matche AC97 chip evne med det innebygde lyddriver. Kjøp et hovedkort som støtter Realtek audio drivere med AC97 audio-teknologi. Hovedkort produsert med AC97 chip vil ha programvaren for samhandling med Realtek driverne. Du må laste inn AC97 chip driveren før Windows kan oppdage Realtek lyddriver.

Previous:nothing
Next:hvordan overføre programmer mellom stk

Copyright © 2011