Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik sletter søkeinnstillinger

Postet av : Ulf Friberg

Søkeinnstillinger er navnet på en relativt vanlig malware programmet som medfølger (ukjent for deg) med visse freeware og shareware-programmer tilgjengelig for nedlasting online. Vanligvis endrer det standardinnstillingene for søk og installerer en verktøylinje i Web-lesere som synes å være irremovable. Heldigvis er det mulig å fjerne programmet med litt arbeid
en
Åpne Start-menyen,. . så Kontrollpanel, og klikk på "Legg til /fjern programmer" eller "Avinstaller et program. "Se etter Søkeinnstillinger i listen som følger. Ser det ut (det vanligvis ikke), merke og slette det.
To.
Åpne Start-menyen, og deretter gå til Tilbehør , deretter Systemverktøy, og til slutt klikker på "Internet Explorer (ingen tillegg)" hvis alternativet eksisterer. gang i Explorer, klikk på Verktøy-menyen og deretter Administrer tillegg. Finn Søkeinnstillinger blant listen og velg Deaktiver ( eller fjern hvis mulig).
tre.
Åpne Firefox hvis du har det installert. Velg Verktøy-menyen, klikk Add-ons. Søk etter Søkeinnstillinger blant de tilleggene som er oppført. Hvis den er der, klikker du på Avinstaller-knappen.
Fire.
Last ned gratis Windows Installer CleanUp (se Ressurser nedenfor). Installer, åpne deretter verktøyet. Se etter Søkeinnstillinger blant programmene som er oppført, velger du den, og trykk deretter på "Fjern" knappen.

Previous:nothing
Next:hvordan få tilgang til og overføre data

Copyright © 2011