Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva som skjer når en sikker ftp port endringer?

Postet av : Jeanette Morales

Som nesten alle tjenester, er Secure FTP (SFTP) service i et operativsystem utviklet for å kunne lytte på andre porter enn standard ett. Ikke alle tjenester lytte på deres standard porter og det er mange grunner til at en person ville endre det

Du trenger:. .
Windows installasjonsdiskett

Effekter

Når en SFTP port endringer, vil du merke at du ikke vil kunne koble til serveren gjennom denne porten. Hvis det er en annen tjeneste som kjører på denne porten i stedet for SFTP, vil SFTP økten ikke fungerer slik du forventer det.

Ting å gjøre som Server

Hvis du kjører en server og besluttet å endre lytteporten for SFTP, må du informere klienter som kobler til den porten som det endret. Ellers, vil de fortsette å forsøke å etablere en økt uten å lykkes.

Ting å gjøre som klient

Hvis du er en klient som oppdager at SFTP tjenesten ikke fungerer på en server du prøver å koble til , e-post den ansvarlige for serveren og spør hva som er galt. Noen kan reagere forteller deg at det er et problem med tjenesten eller havnen endret.

Skilt

Du kan ikke vite sikkert som en klient om porten for en tjeneste endres med mindre du har tilgang til serveren. Tegn på en port endring er en timeout, eller et avslag på tilknytning til havnen.

Misforståelse

Du vil ikke kunne finne ut den nye SFTP-porten på noen måte, så ikke tillate noen å lede deg til å tro at du bare kan laste ned noe programvare for å finne ut hva de nye SFTP-porten på en server er. Du kan bare lage en liste over åpne porter på en server, men ikke finne ut hvilken som spesielt fører til SFTP service.

Previous:nothing
Next:Slik sletter søkeinnstillinger

Copyright © 2011