Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne oppføringen i Hendelsesliste

Postet av : Camilla Näslund

Den Event Viewer er et verktøy i Windows operativsystemer som tillater brukere og administratorer til å overvåke hendelser i et sentralt sted. Det er tre hovedkategorier av hendelser, organisert som logger og består på applikasjon, og System logger. Denne komponenten registrerer alle typer feil, installasjoner, fjerning av enheter, systemsvikt og mer. The Event Viewer derimot, lar deg bare til å vise disse loggene. For å fjerne en oppføring du vil trenge å få tilgang til Registerredigering. Du må være forsiktig med å slette kritiske filer inne i registeret, fordi dette kan true stabiliteten og funksjonaliteten til systemet.

Du trenger:
USB-kabel bro

Finn oppføringen du vil fjerne


en
Åpne Event Viewer. . . Gå til "Start"-menyen, klikk på "Control Panel", velg "Ytelse og vedlikehold," klikk på "Computer Management. "
To.
Utvid innholdet i Event Viewer. Tre hovedkategorier display: Søknad, sikkerhet og System
3
Klikk på et av de tre kategoriene (program, Security eller System) og finne oppføringen du vil fjerne. . . Legg merke til "Source" navn som svarer til oppføringen du ønsker å slette. Vis dette navnet under "Source"-kolonnen for hver oppføring. Du vil bruke denne informasjonen til å fjerne den manuelt i Registerredigering.

Slette en bestemt oppføringen gjennom Registerredigering


en.
Klikk på "Start"-menyen . Klikk på "Kjør" skriv "regedit" og trykk "OK" eller Enter.
Registerredigering åpnes.
To.
Utvid følgende kataloger "HKEY_LOCAL_MACHINE," utvide "System", "CurrentControlSet" og "tjenester. "Scroll ned og utvide innholdet i" Eventlog "-mappen Tre sub-mappene:. Application, Security og System
3
Utvid mappen som tilsvarer oppføringen eller logg. . du søker etter.
Hvis det er et program logg, utvide "Application"-mappen, og klikk på den spesifikke bruken som genererte oppføringen du ønsker å slette.
fire.

Høyreklikk på oppføringen som vises på den høyre ruten i vinduet og velg "Slett" fra drop-down menyen.
fem.
Åpne Event Viewer igjen og sørg for oppføringen du slettet, er ikke lenger viser i logg over hendelser. Start datamaskinen på nytt, om nødvendig.


Copyright © 2011